Xiaomi Mi 4i: vlaggenschip met interessant prijskaartje

Op een persconferentie in New Delhi, India heeft de Chinese telefoonmaker Xiaomi haar nieuwe vlaggenschip toestel aangekondigd. Maak kennis met de Xiaomi Mi 4i.

Xiaomi Mi 4i

Het nieuwe vlaggenschip toestel van Xiaomi de Mi 4i bevat een Snapdragon 615 octa-core processor. Intern is 2GB werkgeheugen aanwezig en 16GB voor het opslaan van apps, video’s en foto’s. De Mi 4i beschikt over een 5 inch Full HD scherm met aan de achterzijde een 13 megapixel camera. mi-4i-sAls besturingssysteem is gekozen voor Android 5.0 Lollipop met het eigen MIUI interface. Ook belooft de fabrikant dat deze smartphone over “Quick charging”-mogelijkheden beschikt. De 3120 mAh accu zou met de meegeleverde adapter in één uur tijd 40% bijladen. Ter vergelijking, de Samsung Galaxy S6 beschikt over een 2550 mAh accu en de HTC One M8 bevat een 2600 mAh accu.mi-4i-d

Qua connectiviteit is deze smartphone uitstekend uitgerust met 4G LTE en WiFi 802.11ac ondersteuning. Verder biedt de Mi 4i dual-SIM mogelijkheden. De Xiaomi Mi 4i zal beschikbaar zijn in vijf verschillende kleuren, waaronder geel en blauw.
Voorlopig zal de Xiaomi Mi 4i alleen te koop zijn in India dus mocht je geïnteresseerd zijn in dit toestel dan zul je geduld moeten hebben. De adviesprijs van dit toestel ligt rond de 190 euro.

Foto: meredithhan

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel