Xiaomi Play (Redmi 7) uit de doeken in officiële foto’s: de details

Xiaomi werkt aan de Xiaomi Play. De smartphone komt mogelijk in andere landen uit onder de naam Xiaomi Redmi 7 en de smartphone zien we nu van verschillende kanten. Wat heeft het toestel te bieden?

Xiaomi Play in het nieuws

De Xiaomi Play is een stijlvolle smartphone die mogelijk in Europa uitgebracht wordt onder de naam Xiaomi Redmi 7 of Redmi 7 Pro. Volgende week zal de telefoon officieel aangekondigd worden en nu al zijn aardig wat details over het toestel bekend. Op Weibo heeft Xiaomi zelf foto’s van het toestel geplaatst waardoor we de telefoon alvast uitgebreid kunnen aanschouwen.

Xiaomi Play Redmi 7 teaser

Dankzij een bezoek aan keuringsinstantie TENAA krijgen we ook al wat details over de smartphone te weten. Bekend is dat het toestel ook beschikbaar komt in kleuren die in elkaar overlopen (gradients). Aan de voorkant pronkt een 5,84 inch Full-HD+ display met een druppel-notch. Ook krijgt het toestel een 8 megapixel front-camera.

Xiaomi Play Redmi 7 teaser

Achterop bevindt zich een 12MP + 12MP dual-camera en een vingerafdrukscanner. De Xiaomi Play, ofwel de Xiaomi Redmi 7 krijgt een 2900 mAh accu, 2,3 GHz octa-core processor, 32GB/64GB/128GB opslagruimte en 6GB aan werkgeheugen. Xiaomi zou de telefoon leveren met Android 8.1 Oreo met de eigen MIUI skin. De afmetingen van de Redmi 7/Play zijn 147,76 x 71,89 x 7,8 millimeter en het gewicht is 150 gram.

Xiaomi Play Redmi 7 TENAA

Zodra er meer bekend is over de Xiaomi smartphone, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel