Wolfgang AT-AS45LTE: 4G smartphone voordelig bij Aldi

Supermarktketen Aldi heeft een uitgebreide, interessante smartphone in de folder gezet. Het gaat om de strak ogende Wolfgang AT-AS45LTE met ondersteuning voor het 4G-netwerk. De Wolfgang AT-AS45LTE heeft verder de ondersteuning voor dual-sim en draait natuurlijk op Android.

Wolfgang AT-AS45LTE

Aldi heeft regelmatig interessante smartphones in de aanbieding voor een vriendelijke prijs. Voor zaterdag 21 februari heeft supermarktketen Aldi de Wolfgang AT-AS45LTE in de vitrine liggen. Deze smartphone heeft uitgebreide mogelijkheden en draait uiteraard op Android.

Wolfgang AT-AS45LTE

De Wolfgang AT-AS45LTE is voorzien van een 4,5 inch qHD beeldscherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Aan de achterzijde is het toestel voorzien van een 8 megapixel camera met autofocus en een flitser. Voor het schieten van selfies kan er gebruik gemaakt worden van de 2 megapixel front-camera.

Wolfgang AT-AS45LTE

De 1.4 GHz quad-core processor houdt de Wolfgang AT-AS45LTE draaiend. Verder beschikt het toestel over 1GB RAM-geheugen, 8GB intern geheugen en een 2000 mAh accu. Mocht je aan de 8GB geheugen niet genoeg hebben, dan kan het geheugen uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 64GB. Op de Wolfgang AT-AS45LTE vinden we Android 4.4 KitKat en is er ondersteuning voor zowel 2G, 3G als voor het snelle 4G-netwerk. Omdat de Wolfgang AT-AS45LTE een dual-sim ondersteuning heeft, kan je twee simkaarten in het toestel gebruiken.

Wolfgang AT-AS45LTE

Andere interessante features op de Wolfgang AT-AS45LTE zijn Bluetooth 4.0, WiFi, GPS, lichtsensor, bewegingssensor en nabijheidssensor. Met de FM-radio op de Wolfgang AT-AS45LTE kan er naar je favoriete radiostation geluisterd worden.

De aanbieding voor de Wolfgang AT-AS45LTE smartphone geldt op zaterdag 21 februari 2015 bij alle vestigingen van de Aldi in Nederland. De prijs van de Wolfgang AT-AS45LTE bedraagt 199,00 euro. Mocht je interesse hebben, dan is het aan te raden tijdig bij de supermarktketen voor de deur te staan zaterdag. Bij veel animo is de Aldi snel door de voorraad heen, zo is gebleken bij eerdere aanbiedingen.

Lees ook

Reageer op dit artikel