Dashdow WhatsApp: handige app voor WhatsApp-gebruikers (review)

Dashdow WhatsApp is een applicatie die ideaal is voor elke WhatsApp-gebruiker. Met Dashdow WhatsApp heb je sneller toegang tot je berichten, middels een soortgelijke chatheads zoals je die ook bij Facebook tegenkomt. Hoe de app Dashdow WhatsApp presteert, lees je in deze review.

WhatsApp is wereldwijd de meest gebruikte chat-dienst, zo ook in Nederland. Om nog meer uit WhatsApp te halen is er de applicatie Dashdow WhatsApp. Met deze app krijg je waar je maar wilt in het scherm zogenoemde chat-heads zoals we die ook kennen uit de applicatie van Facebook Messenger.

Dashdow_WhatsApp

Chatheads

Chatheads zijn zogenoemde drijvende bubbels die op het scherm verschijnen bij een nieuw bericht. Echter zijn de chatheads niet alleen meer beschikbaar voor Facebook Messenger maar nu ook te gebruiken voor WhatsApp; met de applicatie Dashdow WhatsApp.

Dashdow WhatsApp

De applicatie Dashdow WhatsApp brengt de chatheads voor WhatsApp naar je Android smartphone. Door de cirkel te verplaatsen bepaal je de positie waar de volgende keer de meldingen worden gegeven. In de instellingen kan bijvoorbeeld aangegeven worden dat je de chatheads, ofwel de ballen wel of niet op het lockscreen wilt zien.

Dashdow_WhatsApp2

In Dashdow WhatsApp kan je ook ervoor kiezen om wel of juist niet de chatheads weer te geven, als WhatsApp zelf is geopend. Dit zijn nog maar enkele instellingen maar je kan nog meer instellingen aanpassen, zoals het weergeven van een badge-nummer met het aantal nieuwe WhatsApp-berichten.

Je kan aan de linker- of rechterkant van je scherm de meldingen weer laten geven. De meldingen worden weergegeven in de vorm van de profielfoto en een tekstveld met het bericht. Wanneer je op het tekstveld drukt wordt de WhatsApp-toepassing geopend en kan je het bericht beantwoorden.

Beoordeling

Dashdow WhatsApp is gratis verkrijgbaar en is slechts 878 KB groot. Daarnaast is de applicatie vrij van advertenties en dus geen irritante meldingen of banners. We hebben de afgelopen week de applicatie getest en geen enkele bug gemerkt.

Dashdow WhatsApp werkt op toestellen met Android 4.1 en hoger. Dashdow WhatsApp Plus biedt voor eenmalig 99 eurocent de mogelijkheid om bijvoorbeeld de lettergrootte aan te passen en nog meer andere mogelijkheden.

Wil je meer uit WhatsApp halen? Download Dashdow WhatsApp dan gratis uit de Google Play Store via 0nderstaande button.

Dashdow What App
Dashdow What App
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Dashdow WhatsApp
 • 7/10
  Vormgeving - 7/10
 • 7.7/10
  Gebruiksvriendelijkheid - 7.7/10
 • 7/10
  Mogelijkheden - 7/10
 • 8.8/10
  Snelheid - 8.8/10
 • 7.7/10
  Privacy - 7.7/10
7.6/10

Beoordeling

Pluspunten

 • Werkt zoals het moet
 • Vrij van advertenties
 • Handig

Minpunten

 • In de gratis versie geen aanpassingen aan bijv. lettertype
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel