Deliveries Pakket Tracker: handige app om al je online bestellingen te volgen

We bestellen allemaal wel eens iets online. Je wilt uiteraard graag weten wanneer je je bestelling binnenkrijgt. Je kunt natuurlijk hiervoor naar de website van de bezorger, of de app van de betreffende bezorger installeren. Met Deliveries Pakket Tracker hoeft dit niet meer, je kunt al je bestellingen volgen met deze applicatie.

Deliveries Pakket Tracker

Met Deliveries Pakket Tracker kun je al je bestellingen volgen. Er is ondersteuning voor een groot aantal bezorgers, waaronder PostNL, UPS en DHL. Wanneer je de applicatie opent kun je een nieuwe levering toevoegen. Dit doe je door je de traceercode en je postcode in te voeren en eventueel een titel van de levering in te geven. Daarna sla je de levering op. Als je bestelling van status verandert, ontvang je een notificatie. Erg handig, je hoeft dus niet steeds de applicatie te openen om de status te controleren.

Downloaden

Deliveries Pakket Tracker is gratis te downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button en biedt in-app aankopen tussen de €0,59 en €5,99 per item. Middels een in-app aankoop kan je bijvoorbeeld bestellingen van Amazon en eBay importeren en synchroniseren, kan je kiezen uit verschillende thema’s en krijg je nog meer handige instellingen.

Deliveries Pakket Tracker
Deliveries Pakket Tracker
Ontwikkelaar: oRRs
Prijs: Gratis+
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel