DroidApp lanceert uitgebreide, onafhankelijke abonnementen-vergelijker

Het bos met providers, abonnementen en mogelijkheden is erg groot. DroidApp helpt je vanaf vandaag met het kiezen van het abonnement wat bij jou past. Zoek je een abonnement met smartphone, of wil je toch een sim-only abonnement afsluiten?

Abonnementen vergelijker

Als je niet uren bezig wilt zijn met het uitzoeken van het juiste abonnement, dan hebben we hier voor jou de oplossing. DroidApp helpt je voortaan met het vinden van het juiste abonnement, zonder addertjes onder het gras. We hebben twee verschillende tools waar je gebruik van kunt maken. De werking hiervan zullen we hieronder toelichten.

Smartphone abonnementen vergelijken

Mobiel abonnement met smartphone

De eerste tool is de mobiele abonnementen vergelijker, dit zijn abonnementen met toestel. Hier kan je aangeven hoeveel minuten je belt en hoeveel MB internet je per maand nodig hebt. Daarnaast kan je ook instellen hoeveel je maximaal wilt bijbetalen voor het toestel. Bij de geavanceerde opties kan je de looptijd, gewenste provider(s), huidige provider en dergelijke informatie kiezen. Achter elk advies zie je direct waar je het abonnement kunt vinden en bij welke winkel je het (direct) aan kunt schaffen.

Je vind op de specificaties-pagina’s van de toestellen bij ieder toestel direct een overzicht met losse toestelprijzen en abonnementsprijzen. Wil je van alle Android-smartphones de abonnementen weten? Dan vind je die op onze algemene mobiele abonnement vergelijker.

telefoon abonnement vergelijken

Sim-only abonnement

Heb je een toestel die het goed doet, of koop je liever zelf een los toestel? Dan is een sim-only abonnement interessant. Als je op zoek bent naar een sim-only abonnement, dan helpen we je bij de keuze. Ook de tool genaamd sim-only abonnementen vergelijken is onafhankelijk. In deze abonnement vergelijker kan je zelf de providers, belminuten, de databundel en de contractperiode bepalen. Als je het passende abonnement hebt gevonden, kan je direct het sim-only abonnement van je keuze afsluiten via de beschikbare winkels, die uiteraard ook bij het resultaat weergegeven worden.

Sim-only abonnement vergelijken

Ook onderweg kan je de abonnementen vergelijkers gebruiken. We hebben de vergelijker zo geïntegreerd dat je via je smartphone of tablet advies kunt raadplegen voor het abonnement wat het beste bij jou past.

DroidApp - Android nieuws
DroidApp - Android nieuws
Ontwikkelaar: Apps byLuke
Prijs: Gratis

Lees ook

Reageer op dit artikel