De 9 beste apps van september 2017 (+ het belangrijkste nieuws)

De maand oktober is begonnen en dus blikken we terug op de beste applicaties van de maand september. We hebben een selectie gemaakt van de 9 beste apps van september 2017. Ook zetten we het belangrijkste nieuws voor je op een rij.

Android in september 2017

De negende maand van 2017 stond in het teken van verschillende dingen. Door omstandigheden zijn we met dit bericht enkele dagen later, maar dat maakt het artikel niet minder. De Samsung Galaxy Note 8 is sinds afgelopen maand te koop in Nederland, net als de robuuste Cat S41, Moto G5S (Plus), de Wiko Wim, Wim Lite en ook de Nokia 8 is nu verkrijgbaar.

Google heeft een deel van HTC overgenomen en vanaf nu is Google Play Family in Nederland te gebruiken. Ook is er nog nieuws uit de IFA, zo is er de Wiko View-serie, Alcatel Idol 5 en senioren-smartphone Doro 8040.

In onze rubriek ‘De vergeten smartphone/telefoon’ hebben we aandacht besteed aan de Nokia 1100, Samsung Galaxy Nexus, Sony Ericsson K770i en de HTC Touch Diamond. Daarnaast is de uitgebreide en erg interessante Wiko Wim review live gegaan en vind je op DroidApp twee nieuwe koopadviezen; beste smartphone tot 200 euro en beste smartphone tot 300 euro.

Beste apps van september 2017

We hebben in september weer een groot aantal Android-apps behandeld. We hebben in dit artikel een selectie gemaakt van de negen beste Android-apps van september 2017. Je vindt deze hieronder in willekeurige volgorde;

Money Lover

Money Lover

Ikzelf ben een groot liefhebber van de app Money Lover. Deze applicatie geeft je inzicht in je financiën op verschillende manieren. Je kunt verschillende portemonnees aanmaken en zo de in- en uitgaven bijhouden. Tevens is het mogelijk in te loggen met een account waardoor je op verschillende apparaten toegang krijgt tot je financiële plaatje.

Money Lover - Kosten Tracker
Money Lover - Kosten Tracker
Ontwikkelaar: Finsify
Prijs: Gratis

GlassWire

Glasswire

Er zijn verschillende applicaties die inzicht geven in het dataverbruik van je smartphone. In de maand september hebben we geschreven over de GlassWire app. Deze app geeft op een erg nauwkeurige wijze aan waar het meeste verkeer van je databundel naar toe gaat. Interessant is dat je realtime ook kunt bekijken welke applicatie gebruik maakt van je data.

GlassWire Data Usage Monitor
GlassWire Data Usage Monitor
Ontwikkelaar: SecureMix LLC
Prijs: Gratis

Changes app

Changes

Changes is een applicatie die nog in ontwikkeling is. Je kunt snel in één overzicht zien welke nieuwe functies een app heeft gekregen bij een update. Dit is handiger dan voor iedere app in de Play Store het venster openen met de changelog. Voortaan hoef je alleen maar een blik te werpen in de app Changes.

Changes
Changes
Ontwikkelaar: SalaDevs
Prijs: Gratis

Alfred beveiligingscamera app

Alfred

Heb je nog een oude of tweede smartphone liggen, dan kun je die telefoon gebruiken als beveiligingscamera. We schreven over de app Alfred Home Security Camera waarbij je op je huidige toestel de beelden kunt bekijken en de andere telefoon kunt gebruiken als camera. Er zijn een groot aantal mogelijkheden zoals de nachtmodus, het automatisch ontvangen van een notificatie bij beweging en nog veel meer. Lees alles over deze app in ons artikel over de Alfred app.

Alfred Home Security Camera
Alfred Home Security Camera
Ontwikkelaar: Alfred Systems Inc.
Prijs: Gratis

Computer Shortcut Keys

Computer Shortcut Keys

Voor zowel je Mac als je PC met Windows zijn er vele sneltoetsen beschikbaar. Daarnaast zijn er ook voor veel verschillende programma’s en software de nodige snelkoppelingen beschikbaar. Een handige app die al deze sneltoetsen voor je bundelt is de app Computer Shortcut Keys. Daarbij kun je sneltoetsen snel terug vinden door deze als favoriet toe te voegen.

Computer Shortcut Keys
Computer Shortcut Keys
Ontwikkelaar: Noble App
Prijs: Gratis

Freebird app

 

Freebird

Voor veel diensten of registraties dien je (tegenwoordig) een account aan te maken of je e-mailadres te delen. Met de app Freebird kun je gratis en heel gemakkelijk een tijdelijk mailadres maken waarop je gewoon de berichten kunt ontvangen, maar zo niet je eigen mailbox overspoelt.

Freebird - Disposable Temporary Email
Freebird - Disposable Temporary Email
Ontwikkelaar: Octanx
Prijs: Gratis

The Wiki Game

The Wiki Game

Wikipedia staat boordevol informatie, maar de kans is groot dat je het grootste deel (nog) niet hebt gelezen. Met de app The Wiki Game kun je op een leuke, speelse manier nieuwe informatie ontdekken. In zo min mogelijk stappen moet je naar het volgende onderwerp zien te komen.

The Wiki Game
The Wiki Game
Ontwikkelaar: Roey Vidan
Prijs: Gratis

wallr achtergronden

Wallr

Ben je uitgekeken op de wallpaper die je nu als achtergrond hebt? Met de app Wallr heb je toegang tot een enorme database aan achtergronden in de meest uiteenlopende categorieën. In totaal heb je keuze uit meer dan 10.000 foto’s die je direct en snel kunt instellen als achtergrond op je telefoon.

4K Ultra HD Wallpapers from Wa
4K Ultra HD Wallpapers from Wa
Ontwikkelaar: Zebro Studio
Prijs: Gratis

Heel Holland Bakt app

Heel Holland Bakt

De Heel Holland Bakt app geeft je toegang tot de database met vele verschillende, smaakvolle recepten. Uiteraard zijn de recepten allemaal bekend uit het gelijknamige televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’ van Omroep Max. De recepten app is gehuld in een passende vormgeving.

Heel Holland Bakt
Heel Holland Bakt
Ontwikkelaar: Omroepvereniging MAX
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel