Heel Holland Bakt app uitgebracht: de lekkerste en mooiste recepten

Heel Holland Bakt is een populair programma op Omroep Max. Van alle vijf seizoenen kun je nu de beste recepten vinden in de Heel Holland Bakt app. Deze applicatie geeft je toegang tot alle recepten inclusief prettige bereidingswijze.

Heel Holland Bakt app

De Heel Holland Bakt app is uitgebracht door Omroep Max. De uitstraling van de applicatie is helemaal in de stijl van het televisieprogramma en in de app vind je alle smakelijke recepten. Je kunt vanaf nu zelf aan de slag met alle recepten die in alle vijf de seizoenen zijn behandeld.

Dankzij de zogenoemde HHB-kookwekker moet het helemaal goed komen met het maken van het recept. Tevens vind je in de Heel Holland Bakt recepten app de moeilijkheidsgraad, alle ingrediënten en de bereidingswijze stap-voor-stap. De ingrediënten kun je direct toevoegen aan je boodschappenlijstje.

Helemaal klaar met het bereiden van je taart of andere recept? Dan kun je een foto maken via de app. Recepten kun je ook delen met anderen of toevoegen aan favorieten zodat je ze later weer snel kunt terugvinden. De Heel Holland Bakt app kun je gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Heel Holland Bakt
Heel Holland Bakt
Ontwikkelaar: Omroepvereniging MAX
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel