WallR: meer dan 100.000 nieuwe achtergronden voor je smartphone

Met de app WallR kun je je smartphone zonder problemen voorzien van een nieuwe achtergrond. Ben je uitgekeken op je huidige wallpaper dan vind je vrijwel zeker een nieuwe want WallR biedt genoeg keuze.

Behangen met WallR

In de WallR applicatie vind je een uitgebreid aanbod van achtergronden voor je smartphone of tablet. Bij het openen van de app krijg je een selectie voorgeschoteld waarbij je misschien wallpapers zal ontdekken die je nog niet eerder hebt gezien. Via het menu kun je ook naar het onderdeel “Top Picks” waarbij je populaire en aanbevolen achtergronden kunt vinden.

wallr achtergronden

Ben je op zoek naar een specifiek thema zoals bijvoorbeeld een achtergrond van de zee, dan kun je met de zoekfunctie naar achtergronden zoeken die hieraan voldoen. Ook kun je ervoor kiezen om door de verschillende categorieën te bladeren. Heb je eindelijk die mooie wallpaper gevonden dan kun je met de Quick set-knop de achtergrond razendsnel instellen.

Wallr wallpapers

WallR is in de basis gratis maar met de Pro-versie krijg je toegang tot de Ultra HD versies van de achtergronden en een advertentie-vrije applicatie. De Pro-versie heeft verder de mogelijkheid om automatisch je wallpaper te verwisselen.

4K Ultra HD Wallpapers from WallR
4K Ultra HD Wallpapers from WallR
Ontwikkelaar:
Prijs: Gratis
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel