Met deze tool van Alvar Carto maak je de tofste map-wallpapers van je stad

Er zijn een hoop applicaties te vinden waarmee je toffe wallpapers kunt maken voor je smartphone. Maar we kwamen nu een wel heel interessante tool tegen, eentje van Alvar Carto. Hiermee maak je snel de mooiste achtergronden voor je toestel, gebaseerd op een plattegrond van je stad.

Map-wallpaper van Alvar Carto

Achtergronden zijn er in verschillende soorten en maten. Een foto van je huisdier of een vakantiefoto als wallpaper, of gewoon een standaard achtergrond die op je toestel te vinden is. Wil je echt opvallen met een mooie wallpaper, dan kun je wellicht een bezoekje wagen aan de tool van Alvar Carto.

alvar-carto-background-generator 2

Je kunt een hele originele achtergrond maken van de plattegrond van je dorp of stad. Je kunt terecht bij de tool, op de website van Alvar Cato. Hier typ je je plaatsnaam in, je kiest één van de vier kleur-effecten en geeft de resolutie aan, waarbij je ook uit een aantal toestellen kunt kiezen. Vervolgens druk je op ‘generate’ en kun je de afbeelding met de plattegrond van je gekozen plaats opslaan en instellen als achtergrond. In plaats van een stad kun je ook verder uitzoomen en kun je ook landen kiezen.

alvar carto background generator

Mocht je liever iets meer levendige kleuren willen, dan is wellicht de (betaalde) app Skyline een installatie waard. Ook Mapapers is een interessante app hiervoor en geeft je nog meer thema-voorkeuren voor je eigen map. Deze apps kun je vinden in de Play Store via onderstaande buttons. De gratis Background Generator tool van Alvar Carto bereik je via deze link. De tool werkt zowel via de pc als via de mobiel. Je hoeft geen app te downloaden voor de tool.

Mapapers
Mapapers
Ontwikkelaar: Matteo Lobello
Prijs: € 1,09
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel