Hello World: reis-wallpapers van de mooiste plekken in de wereld

Misschien ben je wel uitgekeken op die standaard wallpaper op je toestel. De app Hello World is een wallpaper-app voor degenen die van reizen houden, want je kunt er nieuwe plekken mee ontdekken.

Hello World

Er zijn in de Google Play Store genoeg wallpaper-apps te vinden, maar Hello World heeft iets speciaals. Deze app toont je een uitgebreide selectie van de mooiste plekken in de wereld. Denk aan mooie natuurgebieden, steden, parken en landen. Iedere dag wordt er een bepaalde bestemming uitgelicht en vind je de keuzes van de redactie. Je kunt echter ook zelf aan de slag met de zoekfunctie.

Je krijgt een overzicht met nuttige informatie. Zoals een een samenvatting over het gebied, de lokale gerechten die je zeker moet proberen en geografische informatie. Zo vind je een kaart met de bestemming, de actuele tijd en details over het weer en klimaat, allemaal verzameld in de Hello World app.

Hello World app

Terug naar de wallpapers die je als achtergrond op je eigen toestel kunt instellen. Deze zijn van hoge kwaliteit en van een locatie kun je uit meerdere plaatjes kiezen. Je hebt de keuze om een afbeelding te delen, als favoriet te markeren of dus als achtergrond in te stellen. Daarbij kun je aan de slag met de editor waarmee je de afbeelding bij kunt snijden en de positie kunt aanpassen van de foto.

Hello World app

De app biedt uitgebreide mogelijkheden en gaat verder waar andere wallpaper-apps stoppen. Je kunt Hello World gratis downloaden uit de Google Play Store via onderstaande button.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel