Android P: download de nieuwe ringtones en wallpapers

Android P werd in de afgelopen week officieel aangekondigd en zit vol met nieuwe mogelijkheden. Daarbij heeft Google in de eerste Developer Preview nieuwe wallpapers en ringtones toegevoegd die je nu kunt downloaden voor op je eigen smartphone.

Android P ringtones en wallpapers

Toch wel deels onverwacht werd vorige week Android P aangekondigd. De opvolger van Android Oreo wordt als eerst getest middels verschillende Developer Preview versies. In het derde kwartaal van 2018 zal de definitieve versie van Android P verschijnen en weten we over een tijdje ook pas de definitieve versienaam.

Android P wallpaper

Google heeft Android P voorzien van een aantal extra mogelijkheden en functies. De meest opvallende veranderingen hebben we voor je in een overzicht gezet. Echter heeft het bedrijf ook tal van nieuwe wallpapers uitgetekend die je voor je eigen toestel kunt downloaden.  Deze kun je hier downloaden.

Ringtones

Naast nieuwe wallpapers zijn ook enkele nieuwe ringtones, alarmgeluiden en notificatiegeluiden te vinden in Android P. Ben je benieuwd naar de nieuwe geluiden, dan kun je die hier downloaden.

Je kunt op twee manieren de ringtones vervolgens instellen op je eigen toestel. Hiervoor kun je het ZIP-bestand uitpakken en vervolgens de bestanden verplaatsen naar de media map op het interne geheugen van je telefoon. Mocht dat niet werken, dan kun je een app zoals Ringtone Maker downloaden uit de Play Store en hierin je keuze maken voor een nieuwe ringtone in te stellen.

Lees ook

Reageer op dit artikel