Samsung Galaxy Note 8 nu te koop in Nederland: alle aanbiedingen en details

Daar is ‘ie dan; de Samsung Galaxy Note 8 is vanaf vandaag verkrijgbaar in ons land. Na 3 jaar is eindelijk een nieuw Note-toestel in Nederland de koop. We zetten alle details over de Samsung Galaxy Note 8 voor je op een rij.

Galaxy Note 8 kopen? Dat kan!

Vandaag is de eerste dag waarop de Samsung Galaxy Note 8 in de winkels ligt. De Galaxy Note 4 was de laatste Note-smartphone die in Nederland officieel is uitgebracht. De Note 5 kwam niet naar ons land en de Note 7 werd door alle problemen uit de productie gehaald. De Samsung Galaxy Note 8 moet dit alles weer helemaal goed gaan maken.

We zien een toestel dat veel wegheeft van de Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het toestel heeft een 6,3 inch display met een 18,5:9 beeldverhouding met erg dunne schermranden. Daarbij is er 64GB aan opslagruimte en 6GB aan werkgeheugen. Samsung heeft de telefoon verder uitgerust met een 3300 mAh accu en een octa-core processor. Die accu kan overigens ook draadloos opgeladen worden.

Samsung Galaxy Note 8 kopen

Voor de eerste keer zien we bij Samsung een dual-camera, met tweemaal een 12 megapixel sensor. Deze heeft uitgebreide mogelijkheden zoals optische beeldstabilisatie en 2x optische zoom. Naast de camera vinden we de vingerafdrukscanner waarmee het toestel ontgrendeld kan worden. De 8 megapixel front-camera biedt ook de mogelijkheid tot gezichtsherkenning en een irisscanner.

De Galaxy Note 8 is dus vanaf vandaag te koop in ons land. We hebben alle specificaties en actuele prijzen verzameld op de toestelpagina, die je kunt bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel