Samsung Galaxy Note 8 livestream: volg hier live de Unpacked aankondiging

Vandaag wordt dan officieel de aankondiging gehouden van de Samsung Galaxy Note 8. Het toestel zal gepresenteerd worden in New York en jij kunt daarbij zijn. Samsung Galaxy Unpacked 2017 zal namelijk live uitgezonden worden via de Samsung Galaxy Note 8 livestream.

Galaxy Note 8 livestream

Aan het eind van de middag zal Samsung de nieuwe Galaxy Note 8 aankondigen. De Koreaanse fabrikant houdt hiervoor een persconferentie in New York. De verwachtingen van het toestel zijn hooggespannen. Zeker nadat de vorig jaar uitgebrachte Galaxy Note 7 zijn beloften niet waar kon maken. Daarnaast is de Galaxy Note 4 de laatste smartphone die officieel als Note-toestel in Nederland is uitgebracht.

Samsung Galaxy Note 8 livestream

Opvallend is dat de Note-serie steeds groter wordt; waar de eerste Galaxy Note uitgebracht werd met een 5,3 inch display is dat inmiddels zo’n beetje wel de standaard nu in telecomland. De Galaxy Note 8 zal beschikken over een 6,3 inch display met een 18,5:9 beeldverhouding. Daarnaast zijn veel details en specificaties onlangs al uitgelekt.

Via onderstaande livestream kun je direct meekijken met de Galaxy Note 8 aankondiging. De persconferentie begint om 17:00 uur Nederlandse tijd. DroidApp zal je uitgebreid op de hoogte houden van alle gebeurtenissen.

Lees ook

Reageer op dit artikel