Alle Samsung Galaxy Note 8 specificaties liggen op straat; met dank aan Evleaks

Samsung zal op 23 augustus de Galaxy Note 8 aankondigen. De smartphone dook van de week al uitgebreid op in beeld en al. Nu heeft de bekende leaker Evan Blass de specificaties van het toestel met ons gedeeld. Daarbij wordt duidelijk dat het toestel maar liefst 6GB aan RAM-geheugen krijgt.

Samsung Galaxy Note 8 specificaties gelekt

Dankzij Evan Blass kregen we van de week een uitgebreide reeks Galaxy Note 8 foto’s te zien. Nu deelt hij de specificaties waardoor we een compleet beeld krijgen van de telefoon. We zetten de specificaties hieronder voor je op een rij.

Aan de voorkant bevindt zich een 6,3 inch Super AMOLED display met 18.5:9 beeldverhouding. Daarbij is de resolutie 2560 x 1440 pixels Quad-HD. Het toestel meet 162,5 x 74,6 x 8,5 millimeter en ook hier zien we dunne schermranden met afgeronde hoeken.

Samsung Galaxy Note 8

De Samsung Galaxy Note 8 is voorzien van een Exynos 8895 processor voor de Europese markt en zal geleverd worden met 6GB aan RAM-geheugen. Daarbij is er 64GB opslagruimte en een mogelijkheid dit uit te breiden met een geheugenkaart. Het toestel zal ook voorzien zijn van een 3300 mAh accu en USB Type-C poort. Ook een 3,5 millimeter zit in de lijn der verwachtingen.

Camera

Aan de achterkant komt een dual-camera met twee sensoren van 12 megapixel. Zo kun je breedbeeld foto’s maken en eventueel gebruik maken van 2x optical zoom. Er is bij beide sensoren optische beeldstabilisatie en aan de voorkant is er een 8 megapixel front-camera. De ene lens van de dual-camera heeft een lichtgevoeligheid van f/1.7 en de andere lens, voor breedbeeld, f/2.4. Tevens vinden we aan de achterzijde de vingerafdrukscanner.

Prijs en beschikbaarheid

Begin september zal de Galaxy Note 8 verkrijgbaar zijn. Het jammere is wel de prijs. Eerder dook al de prijs op en deze is nog altijd niet minder geworden. De Samsung Galaxy Note 8 zal naar verwachting een prijskaart(je) krijgen van 1000 euro.

Lees ook

Reageer op dit artikel