Evan Blass deelt overduidelijke foto’s Samsung Galaxy Note 8 met S-Pen

We hebben hem in de afgelopen weken al vaak voorbij zien komen; de Samsung Galaxy Note 8. Ook vandaag is het toestel weer in het nieuws, want niemand minder dan Evan Blass heeft duidelijke foto’s van de Galaxy Note 8 gedeeld, en dat toestel zal eveneens verschijnen met de bekende S-Pen.

Galaxy Note 8 met S-Pen

Evan Blass heeft nieuwe foto’s naar buiten gebracht van de Samsung Galaxy Note 8. Het nieuwe toestel zal eind deze maand aangekondigd worden, zo werd eerder bekend. Echter krijgen we steeds meer duidelijkheid over hoe het toestel eruit komt te zien.

Samsung Galaxy Note 8

Nu de bekende leaker het beeld heeft gedeeld, kunnen we stellen dat het ontwerp toch wel definitief is. De bron is doorgaans erg goed geïnformeerd. Het toestel zal geleverd worden met de bekende S-Pen waar net als bij de Galaxy Note 7 tal van slimme features aan boord zijn. Daarbij is de telefoon voorzien van een dual-camera en komt het toestel in verschillende kleuren; in ieder geval in het Midnight Black en Gold.

Samsung Galaxy Note 8 S-Pen

Van de week dook al promotiemateriaal op en verschenen er verschillende renders in de afgelopen tijd. Op 23 augustus wordt de Galaxy Note 8 door Samsung officieel gepresenteerd. Uiteraard zal DroidApp je op de hoogte houden zodra er meer informatie is.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel