Evleaks: Galaxy Note 8 gaat €1000 kosten + video-render en foto opgedoken

De Samsung Galaxy Note 8 wordt eind augustus verwacht, zo schreven we onlangs. Echter wordt nu een latere datum genoemd. Over het nieuwe toestel komen we nu nog iets meer te weten. De Note 8 zal namelijk erg hoog geprijsd zijn, zo melden doorgaans betrouwbare bronnen. Daarnaast is er Galaxy Note 8 promotiemateriaal opgedoken.

Galaxy Note 8 voor 1000 euro?

Als we de berichten tot nu toe mogen geloven staat de aankondiging van de Galaxy Note 8 gepland voor 26 augustus. Althans; dat waren de berichten tot nu toe. Het doorgaans betrouwbare VentureBeat, waar ook Evan Blass (Evleaks) deel van uitmaakt spreekt nu over een release in de tweede helft van september.

Galaxy Note 8 1000 euro

De doorgaans betrouwbare bron heeft daarnaast informatie in handen gekregen waaruit de prijs opgemaakt kan worden. De Samsung Galaxy Note 8 zal een prijskaartje krijgen van 999 euro. Voor dit bedrag krijg je een 6,3 inch edge-scherm met 18.5:9 beeldverhouding (zoals bij Galaxy S8 en Galaxy S8+) en de S Pen stylus. De S8+ is een fractie kleiner met een 6,2 inch display.

Daarbij meldt de bron dat het toestel voorzien zal zijn van de Exynos 8895 (in sommige landen met de Snapdragon 835) en 6GB RAM-geheugen. Er zal een dual-camera aanwezig zijn met 12 megapixel sensoren en een horizontale opstelling. Ook zullen we aan de achterkant de vingerafdrukscanner gaan zien en komt er een 3300 mAh accu. De bron meldt een release van de Note 8 in de kleuren zwart, blauw en goud.

Samsung Galaxy Note 8 promo

Overigens gaat op het Chinese netwerk Weibo bovenstaande foto rond. Deze foto zou het promotiemateriaal van de Galaxy Note 8 laten zien. Als deze foto klopt, krijgt het toestel een verticale dual-camera met daaronder de vingerafdrukscanner.

Video-render

Ook heeft OnLeaks een video-render gemaakt waarin we de Galaxy Note 8 te zien krijgen. Aan de hand van de bij hem bekende informatie is deze render gemaakt van het toestel. We vragen ons wel af of het toestel er inderdaad zo uit komt te zien. We zien namelijk vrij flinke randen en een uitstekende camera.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel