Samsung Galaxy S8 en S8+ ontvangen beveiligingsupdate juni in Nederland: veel verbeteringen

Samsung brengt in Nederland een update uit voor de Samsung Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het gaat om de beveiligingsupdate juni 2017. Niet alleen op het gebied van beveiliging worden verbeteringen doorgevoerd; er zijn meer veranderingen, waaronder in de navigatietoetsen.

Galaxy S8 beveiligingsupdate juni 2017

Samsung is er relatief snel bij met de update voor haar vlaggenschepen. Zojuist is in Nederland de update vrijgegeven voor juni 2017 voor de S8 en S8+. Google gaf beveiligingsupdate juni 2017 begin deze maand vrij en dicht 101 lekken in de beveiliging van Android.

Galaxy S8 beveiligingsupdate juni 2017

Er zijn nog meer verbeteringen doorgevoerd met de update. Eerder schreven we al dat de navigatietoetsen minder opties krijgen qua kleuren. Dat is nu doorgevoerd in de Nederlandse update. Tevens is er een pictogram toegevoegd in de navigatiebalk waarmee je het volledige scherm kunt activeren en de navigatiebalk verborgen worden. Ook is de kwaliteit van panorama-afbeeldingen in de camera verbeterd.

Samsung geeft de update vanaf nu vrij. De update heeft versienummer G950FXXU1AQF7 en G955FXXU1AQF7 en wordt OTA aangeboden via het toestel. Wil jij alles uit de S8 halen? In ons artikel met 41 Galaxy S8 tips moet dat helemaal lukken!

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Tip
Henk
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel