‘Samsung Galaxy Note 8 aankondiging staat gepland voor 26 augustus’

Na de vorig jaar aangekondigde, geflopte Galaxy Note 7 wil Samsung het dit jaar helemaal overdoen. Mogelijk kunnen we eind augustus de opvolger verwachten in de Note-serie. Volgens bronnen staat de Galaxy Note 8 aankondiging namelijk dan gepland.

Galaxy Note 8 op 26 augustus?

Vorig jaar kwam Samsung met de Galaxy Note 7. Helaas heeft het toestel gezorgd voor veel problemen; zowel financieel als in de praktijk. Meerdere exemplaren vatte vlam en uitgebreid onderzoek wees uiteindelijk uit dat er ontwerpfouten zaten in de accu. Met een nieuwe opvolger wil Samsung terugslaan; de Samsung Galaxy Note 8.

Samsung Galaxy S8+ muziekspeler

De bron Naver meldt dat de Galaxy Note 8 aankondiging gepland zou staan voor 26 augustus 2017. De persconferentie zou gehouden worden in New York, Amerika. Of de geruchten kloppen is niet zeker, wel heeft dezelfde bron eerder kloppende informatie gedeeld over de Galaxy Tab S3.

De verwachting is, dat het toestel een vergelijkbaar design krijgt als de Samsung Galaxy S8, die eerder dit jaar aangekondigd werd. De Samsung Galaxy Note 8 krijgt daarbij mogelijk een 6,3 inch display en een vingerafdrukscanner aan de achterzijde. Ook zou Samsung vasthouden aan de Bixby-knop voor de eigen assistent.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel