Samsung bevestigd: ‘we komen gewoon met de Galaxy Note 8’

De baas van Samsung Mobile heeft in een interview laten weten gewoon dit jaar met een Samsung Galaxy Note 8 te komen. De Samsung Galaxy Note 7 kwam vorig jaar enorm vaak in het nieuws, omdat dit toestel vanuit het niets kon exploderen.

Samsung Galaxy Note 8

Als we de woorden van DJ Koh, mobile chief Samsung Mobile, mogen geloven, dan kunnen we gewoon een opvolger voor de Galaxy Note 7 verwachten. In een interview met de collega’s van Cnet spreekt Koh de volgende woorden; “I will bring back a better, safer and very innovative Note 8,”. Het bedrijf maakte deze week de resultaten bekend van het Galaxy Note 7 onderzoek. Hierbij werd ook bekend de veiligheidscontrole nog verder op te voeren voor de toekomstige modellen.

Samsung Galaxy Note7

Samsung zou de Note-serie gewoon door willen zetten. Daarnaast wordt dus ook duidelijk dat het toestel ook het opvolgende nummer meekrijgt; de ‘8’. Het is een gewaagde beslissing van Samsung. De Note 7 kreeg een grote hoeveelheid negatieve publiciteit door de grote problemen. Inmiddels zou 96 á 97 procent van de Galaxy Note 7 toestellen geretourneerd zijn. Ook verschillende updates en vele beperkingen hebben de smartphone nagenoeg onbruikbaar gemaakt. Dit omdat het gevaar voor problemen met de Note 7 erg hoog is.

Het is niet bekend wanneer we de Samsung Galaxy Note 8 kunnen verwachten. Eerst zal Samsung haar pijlen richten op de Samsung Galaxy S8. Eerder wist Reuters al te melden dat er een Galaxy Note 8 aan zou komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel