Samsung Galaxy S6 (Edge), A3 en tablets krijgen Android 7.0 Nougat in 1e helft 2017

In de eerste helft van dit jaar zal Samsung voor verschillende toestellen de update uitrollen naar Android 7.0 Nougat. Samsung heeft de periodes bekend gemaakt waarin dat voor de Galaxy S6, Galaxy S6 Edge (Plus), Galaxy A3, Galaxy Tab A en Tab S2 zal gebeuren.

Samsung Galaxy’s krijgen Nougat

Samsung is deze week begonnen met de Europese uitrol van Android 7.0 Nougat voor de Samsung Galaxy S7 (Edge). Hoewel de update nog niet breed beschikbaar is in bijvoorbeeld Nederland, zal dit nog een kwestie van tijd zijn. DroidApp heeft aanwijzingen gevonden waarin bekend wordt wanneer andere toestellen van Samsung de update zullen krijgen.

Samsung Galaxy S6 camera

Galaxy S6 (Edge), Tab en A-serie

In de eerste helft van 2017 (dus uiterlijk eind juni) zal de update uitgerold worden voor de onderstaande toestellen. De informatie hebben we gevonden op een perspagina van Samsung die inmiddels weer offline is gehaald.

Vreemd genoeg wordt er niks gemeld over de Android 7.0 Nougat update voor bijvoorbeeld de Samsung Galaxy A5 (2016). Echter werd eerder al wel bekend dat de ontwikkeling van de update al gestart zou zijn. Mogelijk zou de uitrol daarvan gepland staan voor deze maand, maar deze informatie was niet afkomstig van Samsung zelf.

Samsung Galaxy S6 Android 7.0 Nougat

Of de Samsung Galaxy Note 4 de update krijgt, is niet op te maken uit deze informatie. Ook de eventuele komst van Nougat voor de J-serie wordt niet vernoemd. DroidApp zal je uiteraard op de hoogte houden zodra er meer informatie bekend is over het uitrollen van de updates.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel