Samsung Galaxy S7 Edge in koraalblauw vanaf nu te koop in Nederland

De Galaxy S7 Edge is vanaf vandaag leverbaar in een nieuwe kleur. Je kunt naast de bekende kleuren het toestel nu ook aanschaffen in de kleur koraalblauw. De Blue Coral kleur van de Galaxy S7 Edge werd eerder al aangekondigd voor andere landen, en is nu te koop in Nederland.

Galaxy S7 Edge koraalblauw

De Samsung Galaxy S7 Edge komen we in het dagelijks leven vaak tegen. Mocht je nou toch wat meer willen opvallen met dit toestel, dan kan je vanaf vandaag de Galaxy S7 Edge in de kleur koraalblauw aanschaffen. Deze kleur geeft je smartphone een fris uiterlijk en biedt uiteraard dezelfde specificaties en mogelijkheden zoals we die van de S7 Edge gewend zijn.

Samsung Galaxy S7 Edge Koraalblauw

In oktober werd bekend dat er een Galaxy S7 Edge in Blue Coral kleur zou verschijnen. Begin november werd bekend dat deze kleur vanaf januari ook in Nederland gevoerd zou gaan worden. Nu is dus het moment dat het toestel ook in deze kleur in Nederland te koop is, zo ontdekte DroidApp.

Kopen

De koraalblauwe S7 Edge is vanaf nu verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel en Mobiel. De Galaxy S7 (zonder gebogen scherm) komt niet in deze kleur beschikbaar.

Hoe bevalt de Galaxy S7 Edge eigenlijk? Het antwoord op die vraag vind je in onze uitgebreide Galaxy S7 Edge review.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel