Samsung Galaxy S7 (Edge) vanaf nu te koop in Nederland

Eind februari werden de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge aangekondigd. Vandaag, 11 maart, is het eindelijk zover; de toestellen zijn vanaf vandaag te vinden in de winkels. Beide toestellen zijn beschikbaar in drie verschillende kleuren en vallen op door hun waterdichte behuizing en interessante specificaties.

Samsung Galaxy S7 in Nederland

Vanaf vandaag kan je in Nederland de Samsung Galaxy S7 (Edge) kopen. Beide toestellen zullen de huidige Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge opvolgen die vorig jaar werden uitgebracht. Ten opzichte van zijn voorgangers zijn er verschillende verbeteringen doorgevoerd. Zo is de behuizing van beide S7-toestellen waterdicht en is de accucapaciteit er flink op vooruit gegaan. De camera laat je ook in omgevingen met minder licht (zoals schemering) nu ook goede foto’s maken en eigenlijk kom je met de Galaxy S7 (Edge) niks tekort.

Samsung Galaxy S7 Nederland

Mogelijkheden

De Samsung Galaxy S7 heeft een schermgrootte van 5,1 inch, bij de Galaxy S7 Edge heb je een 5,5 inch display die doorloopt aan de zijkanten. Samsung heeft beide toestellen voorzien van 32GB intern geheugen wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Daarnaast is er 4GB RAM-geheugen en een krachtige Exynos 8890 octa-core processor met een rekenkracht van viermaal 2.3 GHz en viermaal 1.6 GHz. Over Android 6.0.1 Marshmallow ligt de nieuwste versie van Samsung TouchWiz.

Samsung Galaxy S7 Edge

Alles weten?

Wil je alles weten over de Samsung Galaxy S7 of S7 Edge? DroidApp heeft alle gerelateerde nieuwsberichten, specificaties en prijzen voor je op een rij gezet op de smartphone-pagina’s. Deze kan je vinden door te klikken op onderstaande buttons.

We raden ook de volgende artikelen aan;

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel