‘Aantal pre-orders Samsung Galaxy S7 schiet als paddestoelen uit de grond’

Het aantal pre-orders voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) gaan heel hard. Er wordt gesproken dat de S7 alle records weet te verbreken. Sinds 21 februari, de dag van de aankondiging, is het mogelijk om de Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge te pre-orderen. Een tekort zoals bij de Galaxy S6 (Edge) het geval was, zou Samsung voorkomen door de productie flink op te schroeven van de Galaxy S7. Tevens zijn er meer interessante details naar buiten gebracht.

Bestellingen Galaxy S7 en S7 Edge

Telecom-analist Eldar Murtazin uit Rusland laat weten dat het aantal pre-orders voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) alle records weet te verbreken. De analist staat bekend als een doorgaans betrouwbare bron met contacten die het vaak bij het juiste eind hebben en meldt de cijfers op zijn Twitter-kanaal. Sinds 21 februari is de Samsung Galaxy S7 en de Edge-variant beschikbaar voor pre-order.

Samsung Galaxy S7 (Edge)

Volgens Murtazin gaat het bij de pre-orders in 64 procent van de bestellingen om de Samsung Galaxy S7 Edge. De andere 36 procent van de pre-orders is een bestelling voor de Samsung Galaxy S7, het ‘gewone’ model. Er wordt het meest gekozen voor de zwartkleurige Black Onyx.

DroidApp zette eerder al de beste Galaxy S7 aanbiedingen voor je op een rij. Ook hebben we voor je een overzicht gemaakt met de Galaxy S7 (Edge) covers en accessoires. Ook hebben we onze eerste indruk van de twee smartphones voor je klaarstaan. Vanaf 11 maart zullen de S7-toestellen uitgeleverd gaan worden in ons land.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 401,00 euro

Lees ook

Reageer op dit artikel