Pre-order Samsung Galaxy S7 (Edge): dit zijn de beste deals

De Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge zijn zondagavond aangekondigd op het Mobile World Congress. De vroege beslissers krijgen er een gratis Gear VR bril bij om nog meer uit je Galaxy S7 te halen. Het aanbod van abonnementen met de nieuwe Samsung smartphone is enorm. DroidApp heeft voor je, onafhankelijk, de beste abonnementen voor je op een rij gezet.

Samsung Galaxy S7 kopen

Lang keken we er met zijn allen naar uit, maar eindelijk zijn de twee nieuwe Galaxy S7-toestellen gepresenteerd. Mocht je alles nog eens na willen lezen; lees dan hier het bericht over Samsung Unpacked 2016. Direct werd het mogelijk om de Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge te pre-orderen, maar het aanbod met abonnementen en aanbieders is enorm. DroidApp wil je helpen met het maken van de juiste keuze en zet de beste Galaxy S7 abonnementen voor je op een rij. Plaats je voor 10 maart een pre-order Galaxy S7 (Edge) bij een van onderstaande winkels, dan krijg je er een gratis Gear VR virtual reality bril bij cadeau. De releasedatum is 11 maart. Bij een pre-order heb je het toestel op die dag in huis.

Bekijk ook: Samsung Galaxy S7 (Edge): dit zijn alle officiële accessoires, hoesjes en covers

Samsung Galaxy S7

Samsung Galaxy S7 abonnement

De Samsung Galaxy S7 kost los €699,00 en waar je die precies kunt aanschaffen vind je via onderstaande button op de Samsung Galaxy S7 pagina. Als je het toestel wilt hebben met een abonnement; lees dan zeker even verder. We zijn er even flink voor gaan zitten en hebben de beste deals voor je uitgezocht, onafhankelijk. We zijn uitgegaan van een nieuw abonnement (dus geen verlenging). Daarbij hebben we ook de goedkoopste aanbieder voor je gekozen qua winkel, want daarin kan nog veel verschil zitten.

Tele2: 35,00 euro per maand

Voor 35,00 euro per maand heb je 100 minuten en 1GB aan internet. De Samsung Galaxy S7 is dan gratis bij een tweejarig Tele2 abonnement waarbij je uiteraard ook toegang krijgt tot het 4G-netwerk. De prijs die je maandelijks betaalt is inclusief de toestelbundel van 25,00 euro. Je betaalt wel eenmalig nog dertig euro aansluitkosten als je nog geen klant bent bij Tele2.

Deze aanbieding is alleen voor deze prijs geldig bij Coolblue.

Tele2 met 4GB / 8GB internet

Tele2 heeft nu een mooie actie met de Samsung Galaxy S7. We kwamen de volgende aanbieding tegen; 4GB internet (daarna snelheidsverlaging) en onbeperkt bellen en SMS’en voor 21 euro per maand. Hier komt nog wel de toestelbundel van 18,00 euro per maand bovenop; waardoor het totale maandbedrag 39,00 euro bedraagt (2-jarig contract). Je hoeft niet eenmalig een bedrag te betalen voor het toestel zelf. Tele2 heeft sinds enige tijd ook haar eigen 4G-netwerk in Nederland die goed uit de testen komt qua snelheid! Mocht je aan 4GB niet voldoende hebben, dan krijg je voor vier euro meer (totaal 43 euro per maand) 8GB aan internet.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij deze aanbieders: Coolblue, Studentmobiel en Typhone.

T-Mobile

Mocht je liever voor T-Mobile kiezen dan is er ook voldoende keuze. Bij T-Mobile kies je een bedrag wat je maandelijks betaalt voor het toestel. Na je contract (dus na 24 maanden) stop je automatisch met het betalen van deze toestelbijdrage en betaal je enkel nog voor de abonnementskosten. Je kunt bij T-Mobile kiezen voor bijvoorbeeld de 3GB internet bundel, waarbij je onbeperkt kunt bellen en kunt SMS’en. Bij een toestelbijdrage van €17,50 per maand komt dit totaal op 43,00 euro per maand. Je betaalt dan nog eenmalig rond de honderd euro voor het toestel. Heb je genoeg aan 120 belminuten? Dan kost het toestel je rond de 85 euro eenmalig en ben je voor circa 37,00 euro per maand klaar.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue en Studentmobiel.

Vodafone

Ook bij Vodafone betaal je of eenmalig wat meer voor het toestel of verwerk je dit middels de toestelbijdrage bij je maandprijs. Kies je hier voor een Vodafone Red Essential met 300 minuten en 2GB internet dan betaal je met een toestelbundel van 15 euro per maand in totaal 44,00 euro per maand. De Samsung Galaxy S7 is dan ‘gratis’. Voor twee euro extra per maand kan je onbeperkt bellen en krijg je 3GB internet. Je betaalt dan 46 euro per maand.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue, Studentmobiel en Typhone.

KPN

Lekker internetten en ook nog eens iedere maand onbeperkt bellen. Dat kan met KPN Zorgeloos Standaard. Je krijgt iedere maand 5GB aan data en ga je daar overheen dan wordt de snelheid verlaagd. Het abonnement kost 59,00 euro per maand en dan betaal je niet voor het toestel zelf. Als je een echte muziekliefhebber bent, dan kan je kiezen voor KPN Premium met 10GB internet, inclusief Spotify Premium en onbeperkt bellen en SMS’en. Je hoeft niks bij te betalen bij een maandelijkse prijs van 69,00 euro.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue.

Samsung Galaxy S7 Edge

Samsung Galaxy S7 Edge abonnement

De Samsung Galaxy S7 Edge is ook met verschillende abonnementen te verkrijgen. Ook deze hebben we weer voor je op een rijtje gezet.

Tele2

Met Tele2 betaal je in totaal voor onbeperkt bellen/sms’en en 4GB internet 43,00 euro per maand (inclusief toestelbundel van 22,00 euro). Voor de Samsung Galaxy S7 Edge hoef je dan niet bij te betalen.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue, Studentmobiel en Typhone

KPN

Bij KPN kan je kiezen voor de Zorgeloos Standaard bundel voor 59 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je onbeperkt bellen en sms’en binnen Nederland en 5GB internet. Voor het toestel hoef je dan niet bij te betalen. Ben je een muziekliefhebber? Dan kan je ook kiezen voor KPN met Spotify Premium en 10GB data voor 69 euro per maand. Ook dan is het toestel gratis.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue en Typhone

T-Mobile

De Samsung Galaxy S7 Edge is bij een T-Mobile abonnement gratis vanaf 45,00 euro per maand. Voor dit bedrag krijg je dan 500MB en onbeperkt bellen. Je kunt ook kiezen voor het abonnement met 3GB en dan betaal je 46,50 euro per maand. Dit bedrag is inclusief de toestelbundel van 27,00 euro die na 24 maanden automatisch afloopt.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue en Studentmobiel

Vodafone

Bij Vodafone heb je het RED Essential abonnement met 300 minuten en 2GB internet. Bij een toestelbundel van 20,00 euro per maand kom je totaal op 49,00 euro per maand en dan hoef je niet bij te betalen voor de Samsung Galaxy S7 Edge. Voor twee euro (51,00 euro per maand) meer krijg je onbeperkt bellen en 3GB internet.

Deze aanbieding is verkrijgbaar bij Coolblue en Studentmobiel

Samsung Galaxy S7 (Edge) los kopen

Wil je de Samsung Galaxy S7 of Galaxy S7 Edge liever los kopen? Via onderstaande buttons vind je precies de prijzen van de verschillende aanbieders. Op de desbetreffende toestelpagina’s vind je ook de uitgebreide nieuwsberichten en specificaties van beide smartphones. Ook kan je met de abonnements-module precies je wensen aangeven voor je nieuwe abonnement waar een onafhankelijk advies uitrolt.

Bekijk ook: Eerste indruk: Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel