Samsung Galaxy S7 (Edge): dit zijn alle officiële accessoires, hoesjes en covers

Op het Mobile World Congress heeft Samsung zondagavond de Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge aangekondigd. Allebei de smartphones zijn voorzien van interessante features en mogelijkheden. Wij zetten de officiële hoesjes en accessoires voor de Galaxy S7 voor je op een rij; want er is veel te kiezen.

Samsung Galaxy S7 (Edge) accessoires

Bij een nieuwe smartphone hoort natuurlijk ook een passend hoesje. Bij de Samsung Galaxy S7 (Edge) zijn een reeks nieuwe covers geïntroduceerd die speciaal voor de Samsung Galaxy S7 en S7 Edge zijn ontwikkeld. Net als bij de Samsung Galaxy S6 is er bijvoorbeeld weer de Clear View cover. DroidApp zet alle officiële accessoires zoals de wireless charger, de batterypack en de covers voor je op een rij.

Bekijk ook: 27 handige tips en tricks voor de Samsung Galaxy S7 (Edge)

Samsung Galaxy S7 LED View Cover

LED View Cover

Er zijn verschillende covers beschikbaar voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) en één daarvan is de LED View Cover. Via de cover krijg je informatie zoals de tijd en inkomende oproepen. Daarnaast is het mogelijk om speciale pictogrammen in te stellen voor bepaalde contactpersonen. Zo krijg je verschillende informatie zonder dat je de cover hoeft te openen. De LED-lampjes zitten ingebouwd in de cover. De Samsung Galaxy S7 LED View Cover kost ongeveer 70 euro.

Wat kost het? Ongeveer 70 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Studentmobiel, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, Studentmobiel, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Clear View Cover

Clear View Cover

De Clear View Cover kennen we onder andere van de Samsung Galaxy S6 en S6 Edge. Volgens Samsung benadrukt deze cover de strakke vormgeving van de S7 en S7 Edge. De doorschijnende klep zorgt ervoor dat je direct de datum, tijd, de notificaties en dergelijke kunt aflezen, zonder dat je daarvoor de cover hoeft te openen. Het bedienen van je muziekspeler en het aannemen van een inkomende oproep kan ook zonder de klep te openen.

Wat kost het? Ongeveer 60 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Studentmobiel, KnaldealsTelecomTelecom,

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, TelecomTelecom, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 S View Cover

S View Cover

Mocht je toch een ander soort cover zoeken voor je Samsung Galaxy S7 of S7 Edge, dan is misschien de S View Cover van Samsung iets voor je. Dit hoesje is matgekleurd en bevat een venster waarmee een deel van het display getoond kan worden. De telefoon herkent het hoesje en laat bij een gesloten klepje een geoptimaliseerd venster zien. Zo kan je zien wie je belt, kan je de muziekspeler bedienen en kan je gewoon foto’s maken zonder de case te openen.

Wat kost het? Ongeveer 50 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Studentmobiel, KnaldealsTelecomTelecom,

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, Studentmobiel, KnaldealsTelecomTelecom,

Samsung Galaxy-S7 Leather Cover

Leather Cover

Wil je gaan voor meer luxe en premium, dan heeft Samsung de Leather Cover voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) klaarliggen. Deze zorgt ervoor dat je een goede grip hebt en ziet er ook nog eens deftig uit. Er zitten openingen voor de toetsen zodat je daar gemakkelijk bij kunt. Houd er wel rekening mee dat het alleen bescherming biedt voor de zijkant en achterkant. De voorkant van je Galaxy S7 wordt niet beschermd met deze case.

Wat kost het? Tussen de 35 en 50 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: KnaldealsBol.com,

Samsung Galaxy S7 Edge: KnaldealsBol.com,

Samsung Galaxy S7 Edge Flip Wallet

Flip Wallet

Met de Flip Wallet cover van Samsung bescherm je niet alleen je Galaxy S7 (Edge) maar ook je pasjes. De Flip Wallet beschermt alle kanten van het toestel. Bij het openen van het klepje zie je niet alleen je toestel, maar krijg je ook de mogelijkheid om een pasje op te bergen. Handig voor je identiteitskaart, OV-chipkaart of bankpas.

Wat kost het? Ongeveer 30 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Studentmobiel, TelecomTelecom, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, Studentmobiel, TelecomTelecom, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge Clear Cover

Clear Cover

De Clear Cover voor de Samsung Galaxy S7 (Edge) is een stijlvolle ‘bumper’ voor je toestel. Hiermee worden de zij- en achterkant van het toestel beschermd en heb je wel direct toegang tot het scherm. De vormgeving van de Clear Cover is stijlvol en strak.

Wat kost het? Ongeveer 30 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, TelecomTelecom, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge: Coolblue, TelecomTelecom, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Keyboard Cover

Keyboard Cover

Zoals de naam al aangeeft voeg je met de Keyboard Cover een toetsenbord toe aan je Samsung Galaxy S7 of Samsung Galaxy S7 Edge. De schermgrootte wordt bij het activeren van het toetsenbord automatisch verkleind zodat er geen content achter het toetsenbord verdwijnt. Als je klaar bent met het typen met de Keyboard Cover, klap je het toetsenbord naar de achterkant en heb je het hele scherm weer tot je beschikking.

Wat kost het? Ongeveer 70 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge: Knaldeals

Samsung Galaxy S7 Wireless Charger

Wireless Charger

Net als de Galaxy S6-serie is er bij de Samsung Galaxy S7 (Edge) ondersteuning aanwezig om het toestel draadloos op te laden. De speciale Wireless Charger is anders dan die van de Galaxy S6. Bij de S7-versie kan je je toestel op de standaard plaatsen zodat hij rechtop blijft staan. Het voordeel hiervan is dat je je smartphone ook tijdens het opladen kunt gebruiken.

Wat kost het? Ongeveer 70 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Wireless Charging Stand: Coolblue

Samsung Galaxy S7 Edge Battery Pack

Battery Pack

Samsung heeft een krachtige Galaxy S7 battery pack uitgebracht waarmee je altijd reservestroom tot je beschikking hebt. Handig als je geen stopcontact in de buurt hebt. Het voordeel aan de powerbank is dat de Battery Pack snelladen ondersteunt, zodat je accu snel wordt opgeladen. Je kunt bij de Battery Pack kiezen uit een capaciteit van 5100 mAh of 10200 mAh.

Wat kost het? Ongeveer 70 euro

Waar kan je het kopen?

Battery Pack 5100 mAh: Bol.com

Battery Pack 10400 mAh: Bol.com

Samsung Galaxy S7 Backpack

Backpack / Power Cover

Geen zin om in de weer te zijn met de kabeltjes en een losse accu-pack? Dan is er voor de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge een Backpack. Deze ‘rugtas’ voor de S7 is speciaal ontworpen voor deze twee toestellen. Je klikt je toestel in de backpack die gevuld is met stroom. Dankzij de connectoren wordt je toestel opgeladen en middels de LED-indicatoren kan je zien hoeveel stroom er nog in de rugzak aanwezig is. Hou er wel rekening mee dat het toestel hiermee een stuk dikker wordt.

Wat kost het? Ongeveer 90 euro

Waar kan je het kopen?

Samsung Galaxy S7: Coolblue, Knaldeals,

Samsung Galaxy S7 Edge: Bol.com, Knaldeals

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel