Dit zijn de 13 wallpapers van de Samsung Galaxy S7 (download)

In de afgelopen dagen, en zelfs vandaag nog, kwamen er verschillende foto’s naar buiten van de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge. Nu is het de beurt aan de wallpapers die we op de twee smartphones zullen gaan terugzien. Beide toestellen worden geleverd met in ieder geval 13 wallpapers die je nu voor je eigen toestel kunt downloaden. De Samsung Galaxy S7 wallpapers zijn abstract, strak en minimalistisch.

Samsung Galaxy S7 wallpapers

Mocht je nog op zoek zijn naar een achtergrond voor je smartphone, dan kan je vanaf nu kiezen uit dertien nieuwe achtergronden. De wallpapers van de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 Edge zijn nu opgedoken op het internet. Hoewel de wallpapers ander zijn dan de voorgangers zien we een duidelijk zelfde stijl terug in de foto’s. Een aantal kennen we van de teaser die Samsung eerder uitbracht voor Samsung Unpacked 2016 en ook andere abstracte illustraties komen bekend voor.

Samsung Galaxy S7 wallpapers

Downloaden

DroidApp heeft alle 13 wallpapers voor je in een mapje gestopt. Je kunt hier de Galaxy S7 wallpapers downloaden via OneDrive.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel