Eerste live-foto opgedoken van Samsung Galaxy S7

De afgelopen weken zijn er met regelmaat berichten opgedoken over de Samsung Galaxy S7. Nog een paar weken te gaan en dan zal het toestel ook daadwerkelijk aangekondigd gaan worden. Nu is de eerste live foto opgedoken van de vermoedelijke Samsung Galaxy S7.

Galaxy S7 in levende lijve

Samsung zal 0p 21 februari 2016 voorafgaand aan het Mobile World Congress in Barcelona haar nieuwe vlaggenschip presenteren. De opvolger van de huidige Samsung Galaxy S6 moet de Samsung Galaxy S7 worden. In de afgelopen tijd zijn er al veel berichten en geruchten naar buiten gekomen over het toestel en nu is er een live-foto opgedoken van de vermoedelijke Samsung Galaxy S7.

Samsung Galaxy S7 live

Op de foto valt op dat de S7 veel overeenkomsten heeft met de Samsung Galaxy S6, wel zijn de hoeken wat meer afgerond. We zien ook een licht uitstekende camera met de dubbele LED-flitser. Als de foto inderdaad de S7 laat zien, zullen we geen metalen achterkant maar wel een aluminium frame tegenkomen op het toestel. Naar verwachting zal de Galaxy S7 gepresenteerd gaan worden met twee verschillende processors; de Snapdragon 820 en de Exynos 8890 van Samsung zelf. Samsung zou verder de S7 waterbestendig hebben gemaakt, net als dat bij de Galaxy S5 het geval is.

Op 21 februari zal Samsung de Samsung Galaxy S7 gaan presenteren. Wanneer er meer bekend is over het toestel lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel