Eerste render uitgelekt van Samsung Galaxy S7 en Galaxy S7 Edge

Gisteren werd al bekend dat de Samsung Galaxy S7 op 11 maart 2016 in de Europese winkels zal komen te liggen. Nu is er een render opgedoken waarin de Samsung Galaxy S7 en Samsung Galaxy S7 zijn te zien. Is dit hem dan echt?

Samsung Galaxy S7 render

Eind februari, tijdens het Mobile World Congress in Barcelona zullen we de nieuwste Samsung Galaxy gaan zien; de Samsung Galaxy S7. Gisteren werd bekend dat het nieuwe vlaggenschip van Samsung op 11 maart in de winkels in Europa zal liggen. Nu is er een render opgedoken waarop twee nieuwe Samsung Galaxy S-apparaten te zien zijn.

Samsung Galaxy S7 (Edge) render

We zien op de render de Samsung Galaxy S7 en de Samsung Galaxy S7 Edge. Net als bij de Samsung Galaxy S6 Edge lopen de schermen bij de Edge-variant door aan de zijkanten. Hier kunnen snelkoppelingen getoond worden of notificaties weergegeven worden.

Het design van de S7-reeks doet erg denken aan de huidige Samsung Galaxy S6-reeks. We kunnen nog niet met zekerheid zeggen of de renders echt van Samsung afkomstig zijn, de bron is in ieder geval doorgaans erg betrouwbaar. Hoe de twee smartphones er daadwerkelijk uit zullen gaan zien, zullen we eind februari te weten komen.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel