MWC 2016 wordt spannend: LG en Samsung kondigen op dezelfde dag hun vlaggenschip aan

Het Mobile World Congress van dit jaar zal een spannende editie worden. LG durft de strijd aan te gaan met Samsung door op dezelfde dag de smartphone te presenteren. Op 21 februari, voorafgaand aan het MWC zal LG de LG G5 gaan presenteren en Samsung de Samsung Galaxy S7-serie. Vorig jaar bracht LG de G4 nog later uit om zo beter de concurrentie aan te kunnen gaan.

MWC: LG en Samsung

Op 21 februari, de dag voor de officiële start van de grootste telecombeurs, zullen twee grote fabrikanten hun vlaggenschip voor 2016 gaan presenteren. LG laat weten de aanval te hebben geopend op Samsung en hierdoor gaan we er vanuit dat we op die dag definitief de LG G5 gaan zien. Bij de LG G5 zal het beste van de LG V10 en de LG G4 samengesmolten worden tot één product. De andere fabrikant uit Korea, Samsung, zal deze dag één of meerdere varianten van de Samsung Galaxy S7 gaan presenteren, zo is de verwachting.

De LG G4 werd vorig jaar een paar maanden later geïntroduceerd om zo het toestel nog te finetunen om goed de concurrentie aan te gaan met de Samsung Galaxy S6. Dat LG nu de strijd durft aan te gaan, kan er op wijzen dat LG echt alles uit de kast heeft getrokken voor de G5.

LG voorziet volgens de laatste berichten de LG G5 van een metalen behuizing, een verwisselbare accu, een tweede display voor notificaties en meldingen, een magic slot module en wederom een perfecte camera. Samsung zal de Galaxy S7 op haar beurt volgens de geruchten voorzien van een waterdichte behuizing, een lichtgevoelige camera en ook een snelle processor.

Van LG staat de persaankondiging definitief vast; 21 februari om 14:00 uur. Wanneer we het evenement van Samsung kunnen verwachten, zal in de komende weken duidelijk worden.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel