Samsung Galaxy S7: verschillende specificaties uitgelekt in presentatie

Een presentatie over de Samsung Galaxy S7 is opgedoken. In de presentatie zijn verschillende specificaties te vinden van het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Tijdens het Mobile World Congress volgende maand zal de Samsung Galaxy S7 aangekondigd gaan worden, zo is de verwachting.

Samsung Galaxy S7 presentatie

Een diapresentatie met daarin de geschiedenis van de Samsung Galaxy S-serie laat meer details zien over de Samsung Galaxy S7. Het gaat om de hardware-specificaties die nu te zien zijn in de presentatie. De Samsung Galaxy S7 moet het huidige vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant, de Samsung Galaxy S6, opvolgen en zal eind februari tijdens het Mobile World Congress aangekondigd gaan worden.

Samsung Galaxy S7 Slide

Uit de slide van de presentatie komt naar voren dat de Samsung Galaxy S7 is voorzien van een 5,1 inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Daarnaast bewijst ook de dia dat er twee varianten van de smartphone uitgebracht zullen gaan worden. De eerste variant is voorzien van een Qualcomm Snapdragon 820 processor terwijl de tweede optie er één is met een eigen Exynos 8890 processor.

De Samsung Galaxy S7 zal uitgerust zijn met een RAM-geheugen van 4GB. Wat opvalt is de 12 megapixel BRITECELL camera. Deze technologie zorgt ervoor dat er minder energie verbruikt wordt en er ook in omgevingen met minder licht goede foto’s geschoten kunnen worden. Wanneer er meer bekend is over de Samsung Galaxy S7, lees je dat natuurlijk op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bron
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel