Interessante Samsung Galaxy J3 komt naar Nederland

De Samsung Galaxy J3 komt naar Nederland. Het toestel is opgedoken in een Nederlandse webwinkel, zo ontdekte DroidApp. De J-serie van Samsung staat bekend om zijn interessante specificaties voor een schappelijke prijs. Eerder bracht Samsung de Galaxy J3 al uit in China.

Samsung Galaxy J3

De Samsung Galaxy J3 komt naar Nederland, zo ontdekte DroidApp. Op dit moment is de prijs voor ons land nog niet bekend, maar de prijs zal rond de 150 euro liggen, zo is de verwachting. Het is ook nog niet bekend wanneer we het toestel precies kunnen verwachten. De Samsung Galaxy J3 is een smartphone die beschikbaar komt naast de eerder uitgebrachte Samsung Galaxy J5.

Samsung Galaxy J3

Het toestel is vervaardigd uit plastic en heeft aan de zijkant een metalen frame. Samsung heeft de Galaxy J3 uitgerust met een 5,0 inc Super AMOLED display met een HD-resolutie van 1280 x 720 pixels. Daarnaast is er een 8 megapixel camera aan de achterzijde en een 5 megapixel front-camera aan de voorzijde.

Samsung Galaxy J3 achter

De Samsung Galaxy J3 geeft je toegang tot het 4G-netwerk en ook is er voldoende ruimte voor je foto’s en andere bestanden. Het interne geheugen bedraagt 8GB wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Het RAM-geheugen telt 1,5GB. Onder de motorkap van de Galaxy J3 bevindt zich een Qualcomm Snapdragon 410 quad-core processor met een rekenkracht van 1.2 GHz en een 2600 mAh accu. Het toestel zal geleverd worden met Android 5.1.1 Lollipop.

Het toestel ontdekte we bij Coolblue. Zodra er meer bekend is over de Samsung Galaxy J3, lees je dat uiteraard op DroidApp.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel