7 beste Android-smartphones tussen 200 en 300 euro (12/2015)

In het grote aanbod smartphones is het voor veel mensen nog steeds lastig om de juiste smartphone te kiezen. DroidApp helpt je met smartphone advies en in dit koopadvies selecteren we de zeven beste Android-smartphones met een prijs van tussen de 200 en 300 euro van dit moment. Ga je voor de smartphone met de beste camera, of met het meest scherpe display?

Beste smartphone tot 300 euro

Je ziet door de bomen het bos niet meer, zo groot is het aanbod van smartphones. Waar moet je op letten bij de aanschaf van een nieuwe smartphone? Is de resolutie van het beeldscherm wel voldoende? Is de processor snel genoeg voor wat ik met het toestel wil doen? Het zijn slechts een paar vragen die van belang kunnen zijn bij het kopen van een smartphone. DroidApp publiceerde onlangs een uitgebreid overzicht met de 6 beste Android-smartphones tot 200 euro. Dit keer zetten we de zeven beste smartphones op een rij die tussen de 200 en 300 euro kosten.

Moto G 4G 2015

Moto G 4G (3e generatie)

Van de zomer bracht Motorola de 3e generatie Moto G uit. Deze smartphone is verder verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. De behuizing is bijvoorbeeld spatwaterdicht en binnenkort kan de Moto G (gen 3) de update naar Android 6.0 Marshmallow verwachten. Doordat Motorola de Android-interface niet aanpast met een eigen laag, werkt alles soepel en snel en zijn er geen overbodige applicaties op het toestel geïnstalleerd. Ook op het gebied van fotografie heeft de Moto G uit 2015 genoeg te bieden; 13 megapixel aan de achterzijde en 5 megapixel aan de voorzijde. De derde generatie is verkrijgbaar met 8GB of 16GB intern geheugen. Overigens kan het bij beide varianten uitgebreid worden met een geheugenkaart.

Alle specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en prijzen vind je via onderstaande button, op de Moto G (3e generatie) pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Sony Xperia C4

Sony Xperia C4

De Sony Xperia C4 is een aanrader voor als je nog mooiere selfies wilt schieten. De 5 megapixel front-camera is namelijk voorzien van Sony’s Exmor R en heeft daarnaast ook een flitser aan de voorzijde. Sony heeft de Xperia C4 voorzien van een krachtige octa-core processor, een 13 megapixel camera aan de achterzijde en Android 5.1 Lollipop. Overigens heeft Sony beloofd dat de Sony Xperia C4 ook de update naar Android 6.0 Marshmallow zal krijgen.

Via onderstaande button kom je terecht op de Sony Xperia C4 pagina. Daar vind je alle specificaties en prijzen van de smartphone.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Huawei P8 Lite

Huawei P8 Lite

De Huawei P8 Lite is voorzien van een 5,0 inch beeldscherm en is hiermee de compactere versie van de Huawei P8. Huawei heeft de P8 Lite voorzien van een stijlvol design en ondersteuning voor het 4G internet. Met de 13 megapixel camera maak je niet alleen de mooiste foto’s maar kan je ook diverse effecten toevoegen om je foto nog verder op te fleuren. Over de Android-interface heeft Huawei haar eigen EMUI-laag gelegd, waardoor je de interface van je Huawei P8 Lite helemaal naar eigen hand kan zetten met bijvoorbeeld thema’s.

Op onze Huawei P8 Lite pagina geven we je een compleet overzicht met specificaties en alle prijzen. Via onderstaande button kom je op de smartphone-pagina van de P8 Lite.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Samsung Galaxy J5

Samsung Galaxy J5

Samsung is in deze prijsklasse aanwezig met de Samsung Galaxy J5. De smartphone heeft een 5,0 inch AMOLED-beeldscherm waardoor beelden duidelijk worden weergegeven. Aan de voorzijde van de Samsung Galaxy J5 is een 5 megapixel front-camera aanwezig met flitslicht, waardoor je ook in omgevingen met weinig licht een goede selfie kunt schieten. Ben je momenteel al in het bezit van een Samsung? Dan zal de TouchWiz-interface over Android je bekend voorkomen.

Alle specificaties en prijzen van de Samsung Galaxy J5 vind je via onderstaande button op de Samsung Galaxy J5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Sony Xperia M4 Aqua

Sony Xperia M4 Aqua

De Sony Xperia M4 Aqua is een smartphone met een waterdichte behuizing. Het voordeel hiervan is dat je gewoon in de regen foto’s kunt maken en natuurlijk kan bellen. Ook voor stof hoef je niet bang te zijn, want dankzij de IP-65/IP-68 certificering is het toestel ook stofdicht. De 13 megapixel camera laat je de mooiste foto’s maken en ook selfies schieten is geen probleem, daarvoor is er de 5 megapixel front-camera. Vervolgens kan je je gemaakte foto’s bekijken op het 5,0 inch 720p HD-beeldscherm. Een ander groot voordeel van de Sony Xperia M4 Aqua is dat het toestel binnenkort ook de update naar Android 6.0 Marshmallow zal ontvangen.

Alle specificaties en prijzen vind je via onderstaande button op de Sony Xperia M4 Aqua smartphone-pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

LG G4s

LG G4s

De LG G4s maakt deel uit van de LG G4-familie. De LG G4s staat dus naast de LG G4 Stylus, LG G4c en de LG G4 zelf. De LG G4s is voorzien van een 8 megapixel camera die zich net als bij de grotere broer handmatig laat instellen als je dat wenst. Tevens is er het 5,2 inch Full-HD beeldscherm en de 8GB aan interne ruimte wat uitgebreid kan worden met een geheugenkaart. Natuurlijk kan je met de LG G4s ook het 4G-internet gebruiken en kan je de 2300 mAh accu desgewenst verwisselen.

Alles over de LG G4s zoals specificaties en prijzen vind je via onderstaande button op de LG G4s pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Wiko Fever

Wiko Fever

De Wiko Fever is een smartphone die opvalt door zijn uiterlijk en dan vooral in het donker. Wiko heeft de Wiko Fever namelijk voorzien van glow in the dark, waardoor je gemakkelijk in het donker je smartphone terug kunt vinden. Andere voordelen van de Wiko Fever is de toegang tot 4G, het 5,2 inch Full-HD beeldscherm en de achterkant met het leren effect. Dankzij de octa-core processor en het 3GB werkgeheugen hoef je niet bang te zijn dat je telefoon traag wordt als je meerdere dingen tegelijkertijd wilt uitvoeren.

Alle specificaties, gerelateerde nieuwsberichten en prijzen vind je op onze speciale Wiko Fever pagina. Die kan je bereiken via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Nog meer smartphone-advies? Raadpleeg de verschillende artikelen in het DroidApp Koopadvies.

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel