Motorola breidt Moto-reeks uit met drie interessante smartphones

Tijdens een presentatie heeft Motorola heeft vandaag 3 nieuwe telefoons aangekondigd. Het gaat om de Motorola Moto G, Moto X Style en de Moto X Play.

Motorola Moto G

De nieuwe Moto G is een telefoon waar al veel geruchten over zijn geweest. Deze komt uit met een 5 inch HD scherm en dankzij de IP7 classificatie kan de telefoon 30 minuten lang, 1 meter onder water. Hierna droog je de behuizing van de telefoon weer af en is deze klaar voor gebruik. Gemiddeld zal de accu 1 dag meegaan.Motorola 3 aankondigingen-1_20150728180440522

De telefoon krijgt een 13 megapixel camera en een 5 megapixel front camera. Verder is het mogelijk om Motorola Shells te bestellen, deze zijn in verschillende kleuren en materialen te verkrijgen waardoor je de telefoon naar eigen smaak kunt vormgeven. Ook is er in sommige landen de mogelijkheid om via Moto Maker zelf een design te maken van je telefoon, zodat je een uniek toestel hebt.moto g specsDe Moto G is vanaf vandaag te krijgen in meer dan 60 landen in Europa, Noord Amerika, Latijns Amerika en Azië – Pasific. De 8 GB variant zal in Nederland vanaf 29 juli verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en wit en heeft een adviesprijs van €199,99.

Motorola Moto X Play

De Moto X Play zal worden uitgebracht met een accu met 3630mAh waardoor een batterijduur van 48 uur mogelijk is. De telefoon zal waterafstotend zijn en is uitgerust met een 21 megapixel camera, 5 megapixel front camera en heeft een 5.5 inch HD scherm, inclusief Qualcomm Snapdragon processor waardoor je makkelijk kunt multitasken. Ook heeft de telefoon een handige feature genaamd ‘Moto Assist’. Hiermee kun je instellen of je op bepaalde locaties wel of geen notificaties wenst te ontvangen en op welke manier. Tijdens de presentatie lieten ze een voorbeeld zien dat er alleen belangrijke notificaties binnen mogen komen en je een berichtje voor kan laten lezen en ook via spraak kunt beantwoorden.Motorola 3 aankondigingen-1_20150728180419791De Moto X Play zal in augustus in 55 landen uitkomen en zal 300 tot 400 dollar goedkoper zijn dan de top modellen van Apple en Samsung. In Nederland verschijnt de telefoon midden september in de kleuren zwart en wit en krijgt een adviesprijs van €379,99.Moto X Play specs

Motorola Moto X Style

De Moto X Style heeft zijn naam te danken aan de vele mogelijkheden om het toestel te personaliseren. Je kunt kiezen uit verschillende kleuren, materiaal zoals Saffiano leer of een hoesje van echt hout. De Moto X Style zal een 5.7 inch edge-to-edge scherm krijgen en voorzien zijn van stereogeluid.Motorola 3 aankondigingen-1Via de feature TurboPower is het mogelijk om in 15 minuten, 10 uur aan extra accuduur bij te laden. Motorola gebruikt voor alle 3 de nieuwe telefoons de meest geavanceerde camera technieken. Er wordt gezegd dat de Moto X Style de beste camera zal gaan krijgen. Neem heldere en scherpe foto’s met de 21 megapixel camera of maak een selfie met de 5 megapixel front camera met groothoek lens en selfie flitser.

Voor de Verenigde Staten wordt de telefoon uitgebracht als een Pure Edition. Dit houdt in dat de telefoon is te gebruiken met elke provider. Je koopt de telefoon direct bij Motorola waardoor er geen software van de provider meegeleverd wordt.

De Moto X Style zal in september uitkomen in Europa, Latijns Amerika en Noord Amerika. Voor andere werelddelen wordt later dit jaar bekend gemaakt wanneer de telefoon zal verschijnen. Ook zal de telefoon 200 tot 300 dollar goedkoper worden dan top modellen van Apple en Samsung. De telefoon zal vanaf midden september te koop zijn in Nederland, maar een adviesprijs is nog onbekend.

Lees ook

Reageer op dit artikel