Moto X Play en X Style: update Android 7.0 Nougat gepland voor eind januari

Eind januari moet de nieuwe update voor Android uitgerold worden naar de Moto X Play en Moto X Style. Het gaat om de update naar Android 7.0 Nougat. Het wordt een drukke maand voor Motorola want ook andere Moto-toestellen krijgen de update uitgerold deze maand.

Moto X Style en Play: Android Nougat

De Android 7.0 Nougat update wordt door fabrikanten voor steeds meer toestellen vrijgegeven. Zo kwamen eerder LG en Sony al met de update naar Nougat. Ook bezitters van de Motorola toestellen wachten met smart op het moment dat de update beschikbaar komt. We schreven eerder deze maand al de Nougat-update eind januari al beschikbaar komt voor de Moto G4-serie.

Moto X Nougat

Motorola Duitsland heeft nu de bevestiging gegeven dat ook de Motorola Moto X Play en Moto X Style de update krijgen. Deze twee toestellen werden in juli 2015 door de fabrikant aangekondigd en worden goed bijgehouden met updates. In december 2015 werd Marshmallow voor de smartphones uitgerold. Eind januari moet voor de Moto X Play en Moto X Style de update naar Android 7.0 Nougat krijgen. Het is niet bekend of de update dan ook direct beschikbaar is in Nederland.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel