Motorola Moto X Style: Android 6.0 Marshmallow vanaf nu uitgerold

Motorola is in Europa begonnen met het uitrollen van Android 6.0 Marshmallow voor de Motorola Moto X Style. Ook van Nederlandse gebruikers hebben we de bevestiging ontvangen dat Marshmallow voor hun toestel beschikbaar is. De update brengt een aantal nieuwe functies.

Motorola Moto X Style

Vandaag lijken meerdere fabrikanten de update uit te rollen naar Marshmallow. Vanmorgen schreven we al dat de LG G4 Marshmallow uitgerold kreeg en nu is het de beurt aan Motorola. De Moto X Style is het eerste toestel wat de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgt en de rest van de smartphones zullen volgen. Wanneer precies, vind je in ons Android 6.0 update overzicht.

Moto X Style

Met Android 6.0 Marshmallow op je Moto X Style kan je voortaan permissies beheren en bepalen welke apps welke toegang mogen krijgen. Daarnaast moet Marshmallow er voor zorgen dat er minder accu verbruikt wordt en dat bestanden makkelijk op een geheugenkaart opgeslagen kunnen worden. Ook is de niet-storen functionaliteit teruggebracht die in Lollipop werd vervangen en tot slot is er de Direct Share-functie waarmee je nog sneller bestanden, links en andere content kunt delen.

De update zal vanaf nu gefaseerd uitgerold gaan worden. Hierdoor kan het even duren totdat de update ook voor jouw Moto X Style beschikbaar is. We kregen op de redactie het bericht dat de changelog van de update in de Franse taal weergegeven kan worden. Wel blijft de eigen gekozen taal gewoon behouden na de installatie van Android 6.0 Marshmallow.

Alles weten over de Moto X Style? Via onderstaande button vind je alle gerelateerde berichten, de prijzen en de specificaties van het toestel.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel