Motorola Moto X Style uitgebracht in Nederland

Vanaf vandaag is de Motorola Moto X Style verkrijgbaar in Nederland. De smartphone met uitgebreide mogelijkheden werd eind juli aangekondigd door de fabrikant, samen met twee andere toestellen. De Moto X Style heeft een niet echt een afschrikwekkend prijskaartje en is zoals we van Motorola gewend zijn voorzien van Stock Android.

Moto X Style

Het schap met Motorola-smartphones is vandaag verder uitgebreid. De Motorola Moto X Style is vanaf vandaag in de verkoop gegaan, zo ontdekte we vanmorgen. Het toestel werd eind juli door Motorola aangekondigd, samen met de Moto G (3e generatie) en de Motorola Moto X Play. De Moto X Play hebben we eerder uitgebreid behandeld in een uitgebreide Moto X Play review. Hierin waren we erg onder de indruk van dit toestel.

Moto X Style

Technische specificaties

Met de Moto X Style heb je een uitgebreide smartphone in handen, voorzien van een 5,7-inch display met een hoge resolutie van 1440 x 2560 pixels. De nano-coating zorgt ervoor dat de telefoon waterafstotend moet zijn. De processor, een Snapdragon 808, van het toestel is dezelfde zoals we die kennen uit de LG G4 en de nieuwe LG Nexus 5X. Dit type processor is een hexa-core met een rekenkracht van 1,8GHz. Samen met het 3GB aan werkgeheugen zorgen deze twee elementen ervoor dat alles soepel en snel uitgevoerd wordt.

Moto X Style

Camera en selfies

De Moto X Style heeft 32GB aan opslagruimte zodat je alle foto’s die je maakt met de 21 megapixel camera zonder problemen kunt opslaan. Mocht er toch meer ruimte nodig zijn dan is er een sleuf aanwezig om een geheugenkaart te plaatsen. Voor de liefhebber van selfies ben je bij de Moto X Style ook aan het juiste adres. De 5 megapixel front-camera heeft een LED-flitser aan de voorzijde zodat je ook in situaties met weinig licht je selfie kunt maken.

Motorola Moto X Style

Stock Android

Motorola past de interface van haar Android-toestellen niet aan, zodat je een Stock Android-interface krijgt te zien. Dit houdt in dat er geen onnodige applicaties op staan en dat je Android krijgt zoals Google het ‘bedoeld’ heeft. Uiteraard is er ook 4G aanwezig op de Moto X Style en draait het toestel op Android 5.1 Lollipop. Daarnaast kan je er vanuit gaan dat het toestel ook de update naar Android 6.0 Marshmallow krijgt. De smartphone heeft een accucapaciteit van 3000 mAh. Met de snellader kan je met 15 minuten laden 10 uur aan accuduur bijladen.

Moto X Style

Beschikbaarheid

De Motorola Moto X Style heeft een prijskaartje van 499 euro. Voor deze prijs krijg je een uitgebreide smartphone. De Moto X Style is verkrijgbaar bij Studentmobiel en GSMwijzer.

Bekijk ook: 

Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel