Motorola Moto X Play vanaf nu al in Nederland verkrijgbaar

Motorola heeft de nieuwe Motorola Moto X Play in Nederland uitgebracht. De smartphone werd eind juli aangekondigd en heeft interessante mogelijkheden en vooral; een batterij met een grote accucapaciteit. Het toestel zou eigenlijk pas in de loop van september te koop zijn, maar is dus vanaf nu al uitgebracht. We zetten de details voor je op een rij.

Motorola Moto X Play

Vanaf nu is in Nederland en België de Motorola Moto X Play verkrijgbaar. DroidApp zocht dit uit na een tip van onze lezer Paul. Motorola kondigde eind juli drie nieuwe toestellen aan; de Moto G, Moto X Style en dus de Moto X Play. Eigenlijk zou de Moto X Play pas in de loop van volgende maand beschikbaar komen, maar dat is vervroegd.

Motorola Moto X Play

Specificaties Moto X Play

De Motorola Moto X Play wordt geleverd met een Qualcomm Snapdragon 615 processor. Deze octa-core processor heeft een snelheid van vier keer 1,7GHz en vier keer 1,0GHz. Daarnaast draait de Moto X Play op de meest recente versie van Android; Android 5.1.1 Lollipop.

Aan de voorkant van de Motorola Moto X Play bevindt zich een 5,5 inch Full-HD beeldscherm met een resolutie van 1920×1080 pixels. Het interne geheugen van 16GB kan uitgebreid worden met een geheugenkaart van maximaal 128GB. Het werkgeheugen van het toestel ligt op 2GB.

Met de Moto X Play kan je zowel gebruik maken van WiFi als van het 2G, 3G of 4G-netwerk. Aan boord is ook NFC en Bluetooth te vinden. Zorgen over het uithoudingsvermogen hoef je niet te hebben. Motorola voorziet de Moto X Play van een accu met een capaciteit van maar liefst 3630 mAh.

Motorola Moto X Play

Camera

Als je graag een selfie schiet, kan dat met de 5.0 megapixel camera die op het toestel te vinden is. De allermooiste foto’s maak je met de 21 megapixel tellende camera aan de achterzijde van de Moto X Play. Natuurlijk kan je ook in hoge resolutie je video’s opnemen.

motoxplay2

Stock Android

De Motorola Moto X Play heeft een ander groot voordeel tegenover diverse concurrenten: het toestel is niet voorzien van allemaal ongewenste software, maar wordt geleverd met Stock Android. Op deze manier krijg je sneller dan menig ander toestel de updates binnen en zit je niet opgezadeld met onnodige apps!

Moto X Play kopen

De Motorola Moto X Play heeft een adviesprijs van 379,99 euro. We hebben de webwinkels waar de Moto X Play verkrijgbaar is, voor je op een rij gezet. Je vindt een compleet overzicht via onderstaande button.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel