Nog meer vertraging voor Nougat-updates Moto Z Play en Moto X-serie

De uitrol van de update naar Android 7.0 Nougat loopt bij Lenovo-Motorola niet van een leien dakje. Waar voor verschillende modellen de update al één of meerdere keren is uitgesteld, zal dit nu ook gebeuren voor de Moto Z Play en de Moto X-serie. De update is enkele maanden vertraagd.

Moto X en Moto Z Play: Android 7.0 Nougat

De update naar Android 7.0 Nougat wordt door verschillende fabrikanten inmiddels verspreid naar de diverse toestellen. Ook fabrikant Lenovo-Motorola is bezig met het uitrollen van de nieuwe Android-versie naar haar smartphones, maar dit loopt totaal niet van een leien dakje. We wisten eerder al te melden dat de Moto G4-serie pas eind deze maand, in plaats van in januari de update zou krijgen naar Nougat. Nu is er ook uitstel voor andere toestellen.

Moto X-serie: pas in mei

Motorola Duitsland laat weten dat de verspreiding van de Nougat-update voor de Moto X-serie en de Moto Z Play is uitgesteld. De Moto X serie bestaat onder andere uit de Moto X Play en Moto X Style. Beide toestellen zouden eerder volgens dezelfde afdeling de update eind januari krijgen. Helaas voor de bezitters van de Moto X-serie zal de update nu pas in mei uitgerold worden.

Moto X Android 7.0 Nougat

Moto Z Play: maart

De bezitters van de Moto Z Play krijgen in maart de update, zo luidt het laatste bericht van Motorola Duitsland. Dit betekent nog een maandje wachten op de nieuwere Android-versie. We hopen maar dat Moto niet nog een keer met uitstel komt voor Nougat.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen vanaf: 349,00 euro
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Gerelateerd

Reageer op dit artikel