Android 7.0 Nougat voor Moto G4-serie vertraagd: komt pas eind februari

Slecht nieuws voor de bezitters van een Moto G4 (Plus) en Moto G4 Play. De update zou eind januari beschikbaar moeten komen naar Android 7.0 Nougat, maar dit is nu uitgesteld. De update komt nu op zijn vroegst pas eind februari naar de succesvolle smartphone-serie.

Moto G4: Android Nougat pas in februari

De bezitters van een Moto G4 of Moto G4 Plus zullen nog wat langer op een update moeten wachten naar Android 7.0 Nougat. Motorola heeft gebruikers van het toestel laten weten nog even geduld te hebben totdat de update uitgebracht wordt. Het bericht ging eerder dat eind januari de Nougat-update zou verschijnen voor de toestellen uit de G4-serie. Dit blijkt nu uitgesteld te zijn.

Moto G4 (Plus)

Motorola Duitsland laat weten dat de Android 7 Nougat update eind februari zal verschijnen. Dit is een maand later dan gepland. Een reden van het uitstellen van de uitrol is niet bekend. Ook Sony heeft enkele dagen geleden de uitrol voor de Nougat-update voor verschillende toestellen gestopt. Het is niet uitgesloten dat hier een reden voor is, maar dit is puur gissen.

Moto G4 Nougat februari

Ook is niet duidelijk of het een update betreft naar 7.0 of 7.1.1. Die laatste is de nieuwste Android-versie van Nougat en brengt nog enkele vernieuwingen en verbeteringen. Tot slot ontbreekt ook informatie over de komst van Android Nougat naar de Moto G4 Play. Dat het toestel de update krijgt staat vast, maar of deze dan ook voor eind februari gepland staat is onduidelijk. Als we kijken naar de informatie van Motorola, dan lijkt de gehele G4-serie eind februari de update te krijgen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel