Moto G5 Plus persfoto uitgelekt: metalen design voor mid-end smartphone

Voor dit jaar komt Lenovo-Motorola met de vijfde generatie van de Moto G-serie. Deze reeks is in het geplaatste segment erg populair en inmiddels komen we steeds meer te weten over de Moto G5. Eerder verscheen het toestel in volle glorie al op marktplaats en nu is een persfoto van de vermoedelijke Moto G5 Plus uitgelekt.

Moto G5 Plus

We zijn nog in afwachting van de aankondiging van Lenovo-Motorola, maar nu al komen we meer te weten over de vijfde generatie Moto G. Van de week verscheen de Moto G5 op marktplaats en nu een persfoto naar buiten is gebracht kan gesteld worden dat de beelden van van de week kloppen. Mogelijk komt er een Moto G5 en een Moto G5 Plus op de markt met enkele verschillen in de specificaties.

Moto G5 Plus

De persfoto van de Moto G5 Plus laat zien dat we een metalen behuizing kunnen verwachten bij de Moto G5 Plus. De smartphone krijgt ook een vingerafdrukscanner aan de voorzijde, geïntegreerd in de home-button. In maart moet het toestel naar verwachting aangekondigd worden en komt mogelijk in de kleuren zilver en goud. Ook wordt een 13 megapixel camera verwacht met dubbele LED-flitser, een 5 megapixel front-camera, Android 7.0 Nougat en een 3080 mAh accu.

Zodra er meer bekend is over de Moto G5 (Plus) houden we je natuurlijk op de hoogte.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel