Moto X (2017) laat zich zien in renders en video

Lenovo is inmiddels een jaar eigenaar van Motorola, maar bracht dit jaar niet de Moto X uit. Het bedrijf kwam met de Moto Z. Toch zou volgens de laatste informatie een nieuwe Moto X (2017) uitgebracht worden het komende jaar. Ook komen we de eerste informatie te weten over de smartphone.

Moto X (2017)

Voor het komende jaar heeft Lenovo-Motorola een nieuwe smartphone op de planning staan. De bekende leaker Onleaks heeft informatie naar buiten gebracht over de Moto X (2017). Deze smartphone moet in 2017 uitgebracht worden, maar de naam is nog niet definitief. De renders zijn samengesteld aan de hand van uitgelekte ‘CAD’ tekeningen van het toestel. Vermoedelijk gaat het om een mid-end smartphone.

Moto X 2017 render

Het toestel krijgt geen ondersteuning voor Moto Mods, de modules voor de smartphones zoals de Moto Z. In tegenstelling tot de Moto Z zal de Moto X (2017) zoals het er nu naar uitziet wel een 3,5 millimeter aansluiting krijgen voor de hoofdtelefoon. Opvallend is dat het beeldscherm geen 2.5D glas betreft (met rondingen), maar dat het scherm afgevlakt is. Aan de onderzijde is een Micro-USB poort te vinden, en geen USB Type-C.

Moto X 2017 render

De Moto X (2017) krijgt volgens de informatie de afmetingen 150 x 73,8 x 8,4-9,5 millimeter krijgen. Wel vallen de vrij brede bazels op langs het scherm. Het is niet helemaal duidelijk wanneer we het nieuwe toestel te zien zullen krijgen. Dit zal op zijn vroegst tijdens het Mobile World Congress in 2017 zijn.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel