Moto Z krijgt vanaf deze week de update naar Android 7.0 Nougat

Lenovo-Motorola heeft bekend gemaakt dat deze week wordt begonnen met het verspreiden van de update naar Android 7.0 Nougat. Als eerst is de Moto Z aan de beurt. Voor de Moto Z heeft de fabrikant de update voorzien van verschillende extra’s.

Moto Z: Android 7.0 Nougat

Lenovo-Motorola heeft het startschot gegeven van de Android 7.0 Nougat update voor haar toestellen. De update komt als eerst beschikbaar voor de Moto Z en Moto Z Force. De fabrikant heeft bekend gemaakt dat deze week wordt begonnen met het verspreiden van de update. Het is niet bekend of de Nederlandse en Belgische bezitters ook vanaf deze week de update al krijgen.

Motorola Moto Z

De Moto Z krijgt met de update naar Android 7.0 Nougat ook volwaardige ondersteuning krijgt voor Daydream, zo ook de Daydream View bril. Daydream is het virtual reality platform van Google.

Zoals gezegd wordt het wachten op de Nougat-update binnenkort beloond. Lenovo-Motorola zal de update niet alleen voor de Moto Z uitbrengen. Wil je weten wanneer de update voor jouw (Moto-) toestel, raadpleeg dan ons Android 7.0 Nougat update overzicht.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel