Moto G4- en Moto Z-serie krijgen nog dit jaar Android 7.0 Nougat update

Bezitters van de Moto G4- en Moto Z-serie kunnen zoals het er nu naar uitziet nog dit jaar een grote update verwachten voor hun smartphone. Het gaat om de update naar Android 7.0 Nougat, die Lenovo voor de twee modellijnen in 2016 zou willen uitrollen.

Lenovo en Moto: Android 7.0 Nougat

De nieuwste versie van Android en tevens opvolger van Android Marshmallow is Android 7.0 Nougat. Motorola toestellen stonden er altijd om bekend dat ze relatief snel updates krijgen en deze trend wil Lenovo doorzetten.

Motorola zou aangegeven hebben dat de update naar Android 7.0 Nougat in het vierde kwartaal van 2016 zal verschijnen voor de Moto Z, Moto Z Force, Moto Z Play, Moto G4 en Moto G4 Plus. Of de Moto G4 Play hier ook bij hoort, is niet helemaal duidelijk. Q4 2016 begint over enkele dagen al, dus het begrip vierde kwartaal is wel breed. Toch betekent dit dat we de update voor deze toestellen nog dit jaar zullen gaan zien.

Moto G4

Over de andere toestellen zijn geen nadrukkelijke uitspraken gedaan. Wel verwachten we in ieder geval nog verschillende andere Moto toestellen de update naar Android 7.0 Nougat, zoals de Moto G (3e generatie) en mogelijk ook de Moto X Play, Moto X Style en Moto X Force.

Zodra er meer bekend is over de update-verspreiding, lees je dat uiteraard op DroidApp. In ons Android Nougat update overzicht zie je precies of jouw toestel de update krijgt.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

Lees ook

Reageer op dit artikel