Moto G4 Plus nu beschikbaar in ons land: de beste aanbiedingen

Motorola en Lenovo hebben hun nieuwste smartphone uitgebracht in Nederland; de Moto G4 Plus, zo ontdekte DroidApp zojuist. De nieuwe smartphone volgt nadat eerder deze maand de Moto G4 al werd uitgebracht in ons land. Het toestel is voorzien van uitgebreide specificaties tegen een relatief vrij gunstige prijs.

Moto G4 Plus

De Motorola Moto G4 Plus is vanaf vandaag in de Nederlandse (online-) winkels te vinden. Deze maand zette ook al de nieuwe Moto G4 voet op Nederlandse bodem. De Moto G4 Plus heeft een aantal extraatjes meegekregen vanuit de fabriek.

Moto G4 Plus

Motorola en Lenovo hebben de Moto G4 Plus uitgebracht met een vingerafdrukscanner aan de voorzijde. Verder heeft het toestel net als de G4 een 5,5 inch Full-HD display. Er is een 16 megapixel camera en een 5 megapixel front-camera. Er is een 1.5 GHz octa-core processor en 2GB werkgeheugen. De 16GB aan opslagruimte kan je uitbreiden met een geheugenkaart en natuurlijk is er ondersteuning voor 4G. De Moto G4 Plus draait op Android 6.0 Marshmallow; voorzien van Stock Android met kleine aanpassingen.

De Moto G4 Plus kan je vinden voor 269 euro bij CoolblueMobielBelsimpel en Bol.com. Voor 19,00 euro per maand is de Moto G4 plus al gratis te verkrijgen bij Mobiel.

Een compleet overzicht van specificaties, prijzen, abonnementen, aanbiedingen en gerelateerd nieuws; vind je via onderstaande button op de Moto G4 Plus pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel