Moto G5 vanaf nu verkrijgbaar in Nederland: prima smartphone voor 199 euro

Lenovo-Motorola heeft vandaag de Moto G5 in de winkels gelegd, zo ontdekte DroidApp. De nieuwe smartphone werd aangekondigd tijdens het Mobile World Congress en is voorzien van uitgebreide mogelijkheden en een metalen behuizing.

Moto G5 in Nederland

Wil je de Moto G5 kopen? Dan is dat vanaf vandaag mogelijk want de smartphone is vanaf vandaag verkrijgbaar. Het toestel werd samen met de Moto G5 Plus aangekondigd in Barcelona en die zal ook spoedig verkrijgbaar zijn. De Moto G5 heeft een 5,0 inch Full-HD beeldscherm, een home-button met vingerafdrukscanner en een metalen behuizing.

Moto G5 Nederland

Lenovo-Motorola heeft de Moto G5 uitgerust met een 13 megapixel camera en 5 megapixel front-camera. Onder de metalen behuizing rust een Snapdragon 430 octa-core processor, 3GB RAM en 16GB opslagruimte. Het interne geheugen kan uitgebreid worden met een geheugenkaart. Motorola heeft de G5 verder voorzien van dual-sim ondersteuning en natuurlijk ondersteuning voor 4G.

De Moto G5 draait op Android 7.0 Nougat en een 2800 mAh accu. Opvallend aan de batterij van het toestel is dat deze verwisselbaar is. Dit is iets wat we nog maar zelden zien bij de smartphones van tegenwoordig.

Moto G5 kopen

Zoals gezegd is de Moto G5 vanaf vandaag verkrijgbaar voor 199 euro. Je kunt het toestel aanschaffen bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com. Alle details, prijzen en abonnementen vind je via onderstaande button op de Moto G5 pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel