HTC U Play en U Ultra vanaf vandaag te koop in Nederland: alle details

HTC heeft de twee toestellen uit de nieuwe HTC U-serie uitgebracht in Nederland. Zowel de HTC U Play als de HTC U Ultra zijn vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. De toestellen hebben elk hun eigen speciale feature, waaronder de Ultra met het dual-display. We zetten de details op een rij.

HTC U in Nederland

De HTC U-serie is vanaf vandaag in de Nederlandse winkels te vinden. De U-serie bestaat op dit moment uit twee toestellen, namelijk de HTC U Ultra en de HTC U Play. De Ultra is het high-end toestel met een dual-display en eind januari ontdekte we al de prijzen van de nieuwe toestellen. Bijna twee maanden geleden kondigde de Taiwanese fabrikant de smartphones aan. Nu ze verkrijgbaar zijn in Nederland zetten we de details voor je op een rij.

HTC U Ultra

Met de HTC U Ultra heb je een high-end smartphone in je bezit. Het toestel is voorzien van een 5,7 inch Quad-HD display met daarboven nog een extra 2,04 inch display. Dankzij het dual-display krijg je snel inzicht in notificaties, snelkoppelingen en nuttige informatie.

HTC U Ultra

De telefoon is verder uitgerust met 64GB opslagruimte (uitbreidbaar), een Snapdragon 821 processor, 4GB RAM, USB Type-C en een 3000 mAh accu. Aan de voorzijde is er een 16 megapixel camera, aan de achterkant een 12 megapixel camera. HTC heeft de U Ultra voorzien van Android 7.0 Nougat, maar heeft wel de 3,5 millimeter aansluiting voor een headset achterwege gelaten. De behuizing is van glas en is stijlvol vormgegeven.

De HTC U Ultra is vanaf nu verkrijgbaar bij Coolblue, Belsimpel, Mobiel en Bol.com. Een compleet overzicht van prijzen, abonnementen en specificaties vind je via onderstaande button op de HTC U Ultra pagina.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend

HTC U Play

De HTC U Play is eveneens uit glas vervaardigd, maar heeft geen dual-display. Er is een 5,2 inch Full-HD display, 32GB opslagruimte wat uit te breiden is en 3GB RAM. Daarbij is er zowel aan de voor- als aan de achterkant een 16 megapixel camera geplaatst en is er een 2500 mAh accu. De HTC U Play is uitgerust met een Helio P10 octa-core processor van MediaTek en draait net als de Ultra op Android 7.0 Nougat.

HTC U Play

Je kunt de HTC U Play vanaf nu kopen bij Coolblue, Mobiel, Belsimpel en Bol.com. Via onderstaande button vind je op de HTC U Play pagina alle specificaties, prijzen, abonnementen en meer.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel