Prijzen bekend van HTC U Play en U Ultra: extreem duur

De prijzen van de nieuwe HTC toestellen uit de U-serie zijn bekend. Het gaat om de prijzen van de HTC U Ultra en HTC U Play. Mocht je geïnteresseerd zijn in de nieuwe smartphones, dan hopen we maar dat je alvast goed gespaard hebt, want de prijzen zijn niet mals. 

HTC U-serie prijzen

HTC kondigde in januari de nieuwe U-serie toestellen aan. Het aanbod uit deze serie bestaat uit de HTC U Ultra en de HTC U Play. Beide toestellen werden weliswaar gepresenteerd; een prijskaartje ontbrak. Tot vandaag. In de database van DroidApp zijn de prijzen verschenen van de toestellen.

HTC U Ultra

HTC U Ultra

De HTC U Ultra is het meest uitgebreide toestel. Boven het 5,7 inch display zit er een tweede 2,04 inch beeldscherm voor het tonen van notificaties en het weergeven van de tijd en datum. De telefoon draait op Android 7.0 Nougat met het nieuwe HTC Sense. Er is een 12 megapixel camera en 16 megapixel front-camera. Tevens is er een Snapdragon 821 quad-core processor, 3000 mAh accu en 64GB opslagruimte.

Wat ontbreekt aan het toestel is een 3,5 millimeter hoofdtelefoon-aansluiting. De HTC U Ultra is voorzien van een erg mooi glazen design en een vingerafdrukscanner in de home-button. De prijs van de HTC U Ultra bedraagt maar liefst 799 euro.. En dat is zacht gezegd duur. De smartphone ligt vanaf 2 maart in de winkels. Je kunt het toestel nu al pre-orderen bij Mobiel en Belsimpel.

HTC U Play

HTC U Play

De HTC U Play is een smartphone met een 5,2 inch Full-HD display, zowel aan de voor- als aan de achterzijde een 16 megapixel camera en een Helio P10 octa-core processor van MediaTek. Ook de HTC U Play is uitgerust met Android 7.0 Nougat, HTC Sense en een 2500 mAh accu. Dit toestel heeft ook geen aansluiting voor een headset.

De Taiwanese fabrikant heeft de prijs voor de HTC U Play vastgesteld op 449 euro. De smartphone is vanaf 2 maart leverbaar en nu alvast te pre-orderen bij Mobiel en Belsimpel.

Meer informatie

Voor een overzicht van de specificaties, prijzen en meer van deze twee toestellen; raadpleeg de smartphone-pagina’s via onderstaande buttons..

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel