HTC U Ultra: foto’s laten nieuw toestel zien met tweede beeldscherm

De Taiwanese fabrikant HTC komt morgen met de aankondiging van nieuwe smartphones. Eén daarvan zal naar verwachting de HTC U Ultra zijn. Van deze opvallende smartphone zijn nu foto’s opgedoken. Hier zien we ook het tweede beeldscherm.

HTC U Ultra

De HTC U Ultra zullen we morgen, 12 januari, gaan zien tijdens de aankondiging van de smartphone. Nu al zijn er foto’s opgedoken van het nieuwe toestel. Gisteren schreven we al over de uitgelekte specificaties van de smartphone en daaruit konden we opmaken dat de smartphone een 6,0 inch display krijgt.

Klik op de foto’s om de afbeelding te vergroten

Tweede display

De U Ultra zal op de markt komen in de kleuren zwart, wit, blauw en roze. Daarnaast zien we op de foto’s het tweede beeldscherm. Dit doet denken aan de LG V-serie waarbij het tweede scherm boven het hoofd-display gebruikt kan worden voor bijvoorbeeld het tonen van notificaties en snelkoppelingen naar bijvoorbeeld apps.

De HTC U Ultra zal verder uitgerust zijn met een USB Type-C poort, een home-button met geïntegreerde vingerafdrukscanner en een iets uitstekende camera.

Aankondiging

De aankondiging van het nieuwe toestel zal plaatsvinden op donderdag 12 januari. DroidApp zal je berichten als er meer informatie bekend is over de smartphone. Mogelijk krijgen we hier ook andere nieuwe toestellen te zien en Sense Touch.

Via
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel