Video toont ‘HTC Ocean’ met innovatieve, vernieuwde Sense Touch

HTC komt op 12 januari met een aankondiging, waarbij we mogelijk nieuwe smartphones gaan zien. Op het internet is nu een video verschenen waarin we de mogelijke HTC Ocean zien. Ook zien we een vernieuwde versie van de eigen interface-skin Sense, die doorgaat onder de naam Sense Touch. Deze reageert op aanrakingen aan de zijkant. Ook zien we de HTC Vive Phone.

HTC Ocean

HTC is bezig met een nieuwe, high-end smartphone die nu rondgaat met de codenaam HTC Ocean. Het toestel is nu opgedoken in een video waarbij we ook de vernieuwde Sense-interface zien. Deze laat je snel toepassingen en functies openen door aan de zijkant het toestel aan te raken. Mogelijk krijgt deze versie van de skin de naam Sense Touch.

HTC Sense Touch

Sense Touch

Een innovatieve functie die we nog niet veel eerder hebben gezien. Wel zagen we bijvoorbeeld bij de iPod van Apple een vergelijkbare functie waarbij je over de cirkelvormige buttons kon vegen en zo door je afspeellijst kon scrollen. Door te vegen aan de zijkant van het toestel kan je door de apps scrollen en bijvoorbeeld de camera openen of een andere geïnstalleerde app.

In de video is te zien dat dit zowel aan de linker- als aan de rechterkant werkt. Dit is ideaal voor als je de telefoon met één hand bedient. Je kunt het openen van de geselecteerde app direct bevestigen door nog een keer op de zijkant te tikken.

HTC Sense Touch

Aankondiging

Op 12 januari heeft HTC een aankondiging gepland staan met de slogan ‘For U’. Het is niet bekend of we hier ook de nieuwe “HTC Ocean” gaan zien, maar het feit dat de promotievideo al is uitgelekt, doet dit de kans wel flink vergroten. We houden het nieuws voor je in de gaten en houden je op de hoogte bij vorderingen.

HTC Vive Phone

De bekende leaker Evleaks heeft ook een video/foto naar buiten gebracht met een andere nieuwe smartphone. In een promotievideo laat HTC zien waarmee het in 2017 mogelijk mee wil komen. Daar zien we ook een nog onbekende smartphone, de HTC Vive Phone.

HTC Vive Phone

Qua specificaties en dergelijke is nog niets bekend. Mogelijk kan de telefoon in verbinding staan met de eigen Vive VR-bril van HTC. De kans bestaat dat we ook over de HTC Vive Phone donderdag meer te weten komen.

Bekijk onze speciale productpagina voor meer nieuws, specificaties en prijzen.
Prijzen onbekend
Lees meer over:

Lees ook

Reageer op dit artikel